Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden TÜBİTAK lise mezunu personel alımı için 3 farklı ilan yayımladı!

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) İŞKUR Üzerinden lise mezunu personel alımları yapacak. İŞKUR üzerinden duyurulan teknisyen ve tekniker alımlarında başvuru şartları ve ilgili ilanların tüm ayrıntıları haberimizde

Abone ol
Abone ol 03 Kasım 2018 22:29

 İŞKUR Üzerinden TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) için lise mezunu personel alımı için 3 farklı ilan yayımladı!

19 farklı alanda faaliyet gösteren TÜBİTAK MAM (Marmara Araştırma Merkezi) personel ihtiyacının giderilmesi için ihyiyaç bulunan olan kadrolarda personeller alacak.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezine çok sayıda personel alımı yapılacağı açıklandı. Yeni duyurulan teknisyen ve tekniker alımlarında lise mezunu olmak yeterli olacak.

İŞKUR üzerinden yapılacak başvurularda başvuru şartlarını detaylı olarak aktarmak istiyoruz. Endüstri Meslek liselerinden mezun olan adayların yetkili kalorifer ateşçisi belgesine sahip olmaları gerekli olacak. Adayların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını tamamlamış olması, 19 yaşından gün almış olması, ilanda belirtilen suçlardan affa uğramış olsalar dahi belirtilen suçlardan mahkumiyet almamış olmaları, hakkında yapılacak güvenlik soruşturmalarından olumlu almak, sağlık durumlarının görevini yapmaya engel herhangi bir hususun bulunmaması istenilmektedir.

EĞİTİM ŞARTLARI;

Eğitim seviyesinde tesisat teknolojisi, yapı tesisat sistemleri, iklimlendirme ve soğutma, elektrik, elektrik ve elektronik, büro makineleri teknik servisi, elektrik tesisatları ve pano monitörü, endüstri bakım onarım, gürültü ve ses sitemleri, haberleşme sistemleri, yüksek gerilim sistemleri bölümlerinden mezun adaylar belirtilen ilanlardan başvuru yapabilecekler.

Tübitak Marmara Araştırma Merkezine toplamda 3 ilanda 4 kişi istihdam edilecek. Adaylar ilanlardan bir tanesine başvuru yapabilirler. Son başvuru tarihi 12 Kasım tarihi olarak açıklandı.

İlanlara erişmek için ilan numaraları; 00004711251, 00004711263, 00004711343

Aşağıdaki linkten ilan numarasını arattırarak ilanlara erişebilmek mümkün olacaktır.



İlanlara erişmek için TIKLAYIN


Etiketler MAM
Yorumlar