Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: DSİ, EGM Ve Polisevi Daimi Kamu Personel Alımı Yapılacak

Türkiye İş Kurumun üzerinden Devlet Su İşleri (DSİ), (EGM) Emniyet Müdürlüğü ve polisevi kamu personel alımı yapılacaktır.

Abone ol
Abone ol 26 Mart 2019 20:29

Başvuru yapmak isteyen adaylar son başvuru tarihi olan 1 Nisan 2019 tarihine kadar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla ilan numaralarıyla birlikte başvuru yapmaları gerekmekte.

Temizlik görevlisi alımında adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az 18 yaşında olması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olması gerekmekte.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Polisevi’nde görevlendirilecek personel en az lise mezunu olması, Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevlendirilecek personelin en az ilköğretim mezunu olması gerekmekte.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü ve Gaziantep Polisevi Müdürlüğü başvurularında ikamet şartı aranmakta. Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne başvuru yapacak olan adayların kişisel durumu “TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan)” olması gerekmekte.

(00004897918 ve 00004897512).DSİ puantör alımında adaylarda aranan şartlar arasında; Önlisans mezunu olmak, en az 18 yaşında olmak, kişisel durumu “engelli olmak”, Diyarbakır, Mardin ve Batman illerin birinde ikamet ediyor olmak yer almak.

İş ilan numarası 00004897862 olarak belirtilmiştir.


Yorumlar