Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden Belediyeler, EGM Et ve Süt Kurumu KPSS’siz İşçi Alımı Gerçekleştirecek

İŞKUR üzerinden Belediyelere, EGM, Et ve Süt Kurumu KPSS’siz olarak işçi alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 25 Nisan 2019 14:53

Alımlara başvuru yapacaklar en az ilkokul mezunu olması. Her aday kendisi aşağıda verilen ilan numaraları ile online veya şahsen 29 Nisan 2019 tarihi bitimine kadar yapması isteniyor.

Çanakkale Ezine Geyikli Belediye Başkanlığı, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alımı ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre beden işçisi kadrosunda görevlendirmek üzere personel alımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 29 Nisan 2019 tarihine kadar iş ilan numarasıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden ve İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmekte. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004948025 olarak belirtilmiştir.

Ağrı Belediye Başkanlığı’nın İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı ilana göre Kamu Personeli Seçme Sınavı en az puan şartı olmadan personel alımı yapılacak.

Başvurular 23 Nisan – 29 Nisan 2019 tarihleri arasında iş ilan numaralarıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak. İlanda kullanılacak iş ilan numarası 00004944018 olarak belirtilmiştir.

Mekatronik Mühendisi alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, en az lisans mezunu olmak, dört senelik eğitim veren üniversitelerin mekatronik mühendisliği bölümünden mezun olmak, mekatronik mühendisliği mesleğinde 4 sene deneyim sahibi olmak yer almaktadır.

Taşköprü Sulama Birliği, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre en az ilköğretim mezunu çiftçi alımı yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 29 Nisan 2019 tarihine kadar iş ilan numarasıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmekte. İlanda kullanılacak iş ilan numarası 00004944810 olarak belirtilmiştir.

Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; en az ilköğretim mezunu olmak, en az 18 en çok 40 yaşında olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Kastamonu Taşköprü ilçesinde ikamet ediyor olmak, sulama sezonu boyunca arazi koşullarına uyum sağlayabilecek olan, SRC3 belgesi ve makinesi operatörlük belgesi olan yer almaktadır.

Et ve Süt Kurumu, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre; kaynakçı ve makine bakımcı kadrolarında görevlendirmek üzere 2 personel alımı yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen adayların 23 Nisan – 29 Nisan 2019 tarihleri arasında iş ilan numaralarıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmekte.

Makine bakımcı alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, meslek liselerin makine teknolojisi bölümü mezunu olmak, tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Erzurum ili ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak. (00004945615)

Kaynakçı alımında adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az 18 yaşında olması, meslek liselerinin metal teknolojisi bölümünden mezun olması, tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemesi ve bulaşıcı hastalığı bulunmaması, Erzurum ili ve ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekmekte. (00004945636)

Samsun, Trabzon ve Bitlis İl Emniyet Müdürlükleri’nin yayınlamış olduğu personel alımı ilanlarında; büro işçisi ve beden işçisi kadrolarında görevlendirmek üzere en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvuru tarihleri 22 – 26 Nisan 2019 olarak belirtildi.

Adaylar son başvuru tarihine kadar iş ilan numaralarıyla birlikte İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvuru yapmaları gerekmekte.

Samsun Emniyet Müdürlüğü büro işçisi alımı için adayların; Türk vatandaşı olması, en az ilköğretim mezunu olması, en az 18 en çok 35 yaşında olması, kişisel durumu “TMY” olması gerekmekte.

İş ilan numarası 00004942980 olarak belirtidi.Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü büro işçisi alımında adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, askerlikle ilişiği olmamak, Trabzon il ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak, kişisel durumu “TMY” olmak.

İş ilan numarası 00004942785 olarak açıklandı. Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü beden işçisi alımı için; Türk vatandaşı olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, kişisel durumu “TMY” olmak şartları aranmakta.

İş ilan numarası 00004941844 olarak belirtildi.


Yorumlar