Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden 8 Belediyeye En Az İlköğretim Mezunu İşçi Personel Alım İlanı Yayımlandı!

İŞKUR Üzerinden 8 Belediyeye En Az İlköğretim Mezunu İşçi Personel Alım İlanı Yayımlandı! Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR) Kurum Dışı kamu İşçi alım ilanlarında yayımlamış olduğu ilanlara göre farklı 8 Belediye bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek için farklı alanlar ve pozisyonlarda alım yapıyor. İşte detaylar şöyledir.

Abone ol
Abone ol 01 Kasım 2018 05:18

 Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Üzerinden 8 Belediyeye En Az İlköğretim Mezunu İşçi Personel Alım İlanı Yayımlandı!

Belediyeler devamlı olarak işçi personel alımlarına devam ediyor. Yayımlanmış olan ilanlara göre farklı 8 Belediye bünyesindeki personel eksikliği için farklı alanlarda alım yapıyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar mutlaka belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. İşin Olsa ekibi olarak derlediğimiz bu haberde alım yapacak belediyeler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların ilgili bu belediyelere başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, En az ilköğretim mezunu olmak kaydı ile, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, Alım yapılacak belediye ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgsi bulunmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER:

Yukarıda da bahsini geçirdiğimizi üzere 8 belediyes toplamda 59 kişilik boş kadro ile persone lalıyor. İlgili detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1- Batman Belediyesi: Batman belediyesi bünyesine 30 kişilik boş kadro ile Otobüs Şoförlü alımı yapacağını ilan etti. Adaylardandan bu yönde özel olarak, D sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC1 veya SRC2 belgesine sahip olmak şartları aranır. Başvurular ise en geç 06 Kasım 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

2- Gaziantep Oğuzeli Belediyesi: Belediye 1 kişilik kadro ile belirsiz süreli çalışacak 1 işçi alacak.  Buna göre adaylar başvurularını belediye ye en geç 02 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

3 - İzmir Beydağ Belediyesi: Beydağ belediyesi 6 personel alacak. Söz konusu 6 kişilik boş kadro ile 2 beden işçisi, 2 Temizlik işçisi, 1 Şoför ve 1 Su tesisatçısı alacak. Başvuru yapmak isteyenler en geç 02 kasım 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan için Buraya Tıklayınız.

4 - İzmir Tire Belediyesi: İzmir ilinde bulunan tire belediyesi, 1 taş duvarcısı, 1 güvenlik görevlisi, 1 bahçe bakım elemanı, 1 aşçı yardımcısı, 6 Çöpçü ve 1 Çöp Kamyon şoförü olmak üzere toplamda 11 personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvurularını en geç 02 Kasım 2018 ve 08 Kasım 2018 tarihleri arasında yapmaları gereklidir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız. Diğer pozisyonların ilanlarına İŞKUR üzerinden ulaşabilirsiniz.

5 - Kırıkkale Babaeski Belediyesi: Babaeski belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 2 kişilik boş kadro ile İtfaiye şoförü alımı yapacak. Adaylar başvurularını en geç 09 Kasım 2018 tarihine kadar yapmak zorundadırlar. İşte Detaylar için Buraya Tıklayın.

6 - Aydın Büyükşehir Belediyesi: Belediye ye 3 kişilik kadro ile 1 Beden İşçisi, 1 Bilgisayar Mühendisi ve 1 Büro Personeli alımı yapılacak. Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını en geç 02 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

7- Antalya Kemer Belediyesi: Kemer belediyesi 2 personel alımı yapacak. Buna göre 2 kişilik boş kadro ile beden işçisi alımı yapılacak olup adaylar başvurularını en geç 01 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

8 - Adana Pozantı Belediyesi: Poznatı belediyesi 4 kişilik boş pozisyon ile, İnşaat İşçisi, Basın/Medya ve Bilgisayar programcısı alacak. Başvurular 30 Ekim 2018 tarihine başlamış olup en geç 01 Kasım 2018 tarihine kadar yapılması gereklidir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Yorumlar