Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden Kültür Bakanlığı İçin 12 Şehirde Personel Alım İlanı Yayımladı!

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden Kültür Bakanlığı İçin 12 Şehirde Personel Alım İlanı Yayımladı! Kültür ve Turizm Bakanlığı İŞKUR üzerinde yayımladığı ilanda 12 farklı şehirde 250 vasıflı vasıfsız işçi ve arkeolog alacağını ilan etti. Kimler Başvuru Yapar? İlan ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde

Abone ol
Abone ol 13 Temmuz 2019 22:47

İŞKUR  İş İlanı | İŞKUR Üzerinden Kültür Bakanlığı İçin 12 Şehirde Personel Alım İlanı Yayımladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı İŞKUR üzerinde yayımladığı ilanda 12 farklı şehirde 250 vasıflı vasıfsız işçi ve arkeolog alacağını ilan etti. Kimler Başvuru Yapar? İlan ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye İş Kurumu aracılığı ile ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda farklı şehirlerde toplamda 250 işçi alacağı belirtildi. Aynı zamanda bakan geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada da Türkiye geneli kazı başkanlıklarına işçi alınacağını ve kazı başkanlıklarının çalışma sürelerinin 12 aya çıkartacağını belirtmişti. Bunun üzerine hareke geçen bakanlık İŞKUR üzerinde ilanları yayımlamaya başladı. Peki Kimler bu ilanlara başvuru yapabilir? Nasıl Başvuru yapılır? İşin Olsa ekibi olarak bu konuya değindik ve sizlere detayları haberimizde aktaracağız.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bakanlığa bağlı olan kazı başkanlıkları 250 kişilik kadro için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranıyor. Ayrıca adaylardan alım yapılacak olan arkeolog adayları için eğitimini bu yönde tamamlamış veya deneyim sahibi olmaları gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK KAZI BAŞKANLIKLARI:

1. Aydın Çine Tepecik Höyüğü Kazısı: 25 Kişilik Kadro İle İşçi alımı yapıyor.

2. Çankırı Çorakyerler Kazı Başkanlığı: 10 Arkeolog

3. Muğla Kaunos Kazı Başkanlığı: 20 Arkeolojik Kazıda çalışacak vasıfsız işçi.

4. Çanakkale yenibademli Höyük kazı Başkanlığı: 10 vasıfsız işçi ve 2 Arkeolog alınıyor.

5. Aydın NYSA kazı Başkanlığı: 39 kişilik kadro ile beden işçisi pozisyonunda Arkeolog, Mimar, Sanat tarihçisi alınıyor.

6. Aksaray Acemhöyük Kazı Başkanlığı: 20 vasıfsız beden işçisi, 2 arkeolog ve 1 restoratör alınıyor.

7. Çorum Resuloğlu Kazı Başkanlığı: 25 Geçici kazı İşçisi

8. Muğla Bedesa Kazı Başkanlığı: 20 beden İşçisi işçisi alacağını belirtti.

9. Denizli Tripolis Kazı başkanlığı: 2 beden işçisi alıyor.

10. İzmir Kemalpaşa Ulucak Höyük Kazı Başkanlığı: 15 Kazı İşçisi alıyor.

11. kayseri Kultepe Kazı Başkanlığı: 10 vasıfsız beden işçisi ve 5 uzman arkeolog alacak.

12. Manisa Thyateria Kazı Başkanlığı: 8 Vasıfsız eleman öğrencileri alınıyor.

13. Manisa Aigai Kazı Başkanlığı: 12 Geçici işçi alınıyor.

BAŞVURULAR:

Başvurular İŞKUR üzerinde başladı. Söz konusu ilanlar İŞKUR kurum dışı ilanları kısmında yayımlandı ve adaylar başvurularını şahsen ilgili Kazı başkanlıklarına yapacaklar. Ancak adayların dikkat etmeleri gereken noktalardan biriside başvuru süreleridir. Adaylar verilmiş olan başvuru süresi dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlgili ilanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

KÜLTÜR BAKANLIĞI İLANI BAŞVURU ADRESİ İÇİN TIKLAYIN 


Yorumlar