Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İşkur İle Ege Üniversitesi personel alacak !

Kamuya İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapılacak. En az ilköğretim mezunu olan adayların başvuru yapabileceği ilanın detaylarını sizlere aktarıyoruz.

Abone ol
Abone ol 23 Şubat 2020 22:53

Ege Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda işçi ve personel alımı yapacağını belirtti. Geçtiğimiz gün yayımlanan personel alımı ilanına göre Ege Üniversitesi 15 kişilik boş kadrosu ile alım yapılacak. Başvuru süreci hafta başı itibari ile başlayacak ve başvuru niteliklerini taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Ege Üniversitesi bünyesine 15 kişilik boş kadro ile, İlokul Mezunu 8 Temizlik Görevlisi, 1 Elektrikçi (Genel), 1 Fayans, Seramik ve Karo Döşemecisi ve 1 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı alınacak. Lise mezunu ise 4 Güvenlik Görevlisi alınacağı bildirdi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Ege Üniversitesi bünyesine alım yapacağı kadrolar için adaylardan genel olarak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabielcek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak, En az lise mezunu olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya engelli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Ege Üniversitesi personel alımı ilanı geçtiğimiz gün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet adresi üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci 24 Şubat 2020 tarihinde başlayacak olup 28 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştrmeleri gereklidir

Yorumlar