Anasayfa /  Ekonomi

İŞKUR duyurdu, evde oturanlara 6 bin lira maaş veriliyor!

Türkiye'nin ekonomik kriz içerisinde olduğu bu dönemde İŞKUR'dan ev hanımları, öğrenciler ve işsizler için bir duyuru geldi. Evde ek iş imkanlarıyla birlikte 6 bin liraya kadar para kazanabilirsiniz. İŞKUR, bununla ilgili duyuruyu yaptı ve 6 bin lira maaş verileceğini duyurdu. İşte evde oturarak para kazanabileceğini ek iş imkanlarıyla ilgili yapılan açıklama.

Abone ol
Abone ol 05 Şubat 2022 23:09

İŞKUR, Evde Ek İş yaparak para kazanmak isteyenler için işçi alımlarına başlıyor. Ev hanımları, öğrenciler ve işsizler için evde ek iş yaparak para kazanmak adeta hayati bir öneme sahip. İŞKUR bu konuda işçi alımları yapmaya hazırlanıyor.

Evde Ek İşçi Başvuru Şartları Nedir? Evde paketleme işine başvuracak erkek adaylar askerliklerini yapmış olmalı, 18 Yaşını Doldurmuş olmalı, 50 yaşından küçük olunmalı, Anayasal düzene karşı bir suç işlememiş olmamak, Daha önce kamu çalışanı ise yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmalı, Kamu haklarından mahrum olmamalı, Emekli maaşı alınmamalı...

Evde paketleme işi olarak da bilinen ilanlara başvuru yapmak isteyenler için İŞKUR ilanları açıklandı. Web sitesi üzerinden yapılacak başvurular sonuçlandığında aylık kazancınız 2500 TL ile 6000 TL arasında bir kazanç olabilir.

Evde ek iş ya da paketleme işi yapmak isteyenler İŞKUR internet sitesinden sisteme giriş yaparak başvuru yapılabiliyor. Sisttme giriş yapıldıktan sonra part ime seçeneğini seçmeye dikkat etmelisiniz.

Yorumlar