Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İş Bankası farklı bölgelerde online sınav İle memuru alımı ilanı yayımladı!

İş Bankası az önce memur alımı ilanı yayımladı. Resmi İnternet adresi üzerinde yapılan duyuruya göre Online sınav ile memur alacak. Peki şartlar ve bölgeler nedir?

Abone ol
Abone ol 12 Mart 2020 21:21

Bankalara memur alımları yapılıyor. Binlerce adayın beklediği ilan az önce İş Bankası yaptı ve bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Türkiyede bulunan farklı bölgelerde memur alımı sınav uygulayacak. Bu kapsamda adaylar başvuru yapabilmeleri için bazı nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

İş Bankası resmi kariyer adresi üzerimde memur alımı sınavı açtığını yayımladı. Online olarak yapılacak olan memur alımı sınavı ile banka bünyesine memur alımı yapacak.

HANGİ BÖLGELERDE ALIM YAPILACAK?

İş Bankası bu bağlamda iki ilan yayımladı. İlk ilana göre İş Bankası Ağrı, Doğubayazıt/Ağrı, Patnos/Ağrı ve Muş’ta bulunan Şube ve Genel Müdürlük Birimlerinde görevlendirilecek çalışma arkadaşlarımızı seçmek üzere online Memur alım sınavı düzenleyecek.
Bir diğer ilana göre ise, Akçakale/Şanlıurfa, Siverek/Şanlıurfa, Viranşehir/Şanlıurfa, Şırnak, Cizre/Şırnak, Hakkari ve Siirt’te bulunan Şube ve Genel Müdürlük Birimlerinde görevlendirilecek memur alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (10 Mart 1990 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir),
Alım Yapılacak İlde ikamet ediyor olmak,
Erkek adaylar için en geç 2020 Mart ayı içerisinde askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Mayıs 2021 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak. . (Bedelli askerlik yapacak olan adayların ilgili ekranda muaf seçeneğini seçerek açıklama kısmını Bedelli - ( Başlangıç Tarihi - Bitiş Tarihi ) şeklinde doldurması gerekmektedir.)
Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen ve linkte yer alan bölümlerinden mezun olmak,
Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak,
Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak,
Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak,
Daha önce, Bankanın yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı, Şoför, Özel Güvenlik Görevlisi ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak,
NASIL BAŞVURU YAPILACAK!

İş Bankası memur alımı ilanına başvurular İnternet ortamında yapılacak olup sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu yönde Memur Alımı ilanı için başvuru süreci başlamış olup yeterli başvuru alındığında başvurular kapatılacaktır. Adyalar başvurularını sadece sadece cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılabilecektir.

Alım sürecinin sınav ve yetkinlik bazlı mülakat aşamaları internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvurular arasından yapılacak değerlendirme sonucunda, haftalık periyotlarla ve sadece uygun bulunan adaylara sınav daveti gönderilecektir.

Yorumlar