Anasayfa /  Foto Galeri

iPhone 14 ve Apple Watch 8 Türkiye’ye gelmeden aksesuarları geldi!

Dünyanın lider mobil aksesuar üreticilerinden Mcdodo, her yıl olduğu gibi Türkiye’ye gelmeden yeni iPhone serisi için özel tasarlanan aksesuarlarıyla, başka bir heyecan daha yarattı. iPhone 14 Türkiye’ye gelmeden önce satışa sunuldu. İşte o aksesuarlar ve fiyatları...

iPhone 14 ve Apple Watch 8  Türkiye’ye gelmeden aksesuarları geldi! - Sayfa 1

Dünyanın lider mobil aksesuar üreticilerinden Mcdodo; iPhone 14 ve Apple Watch 8 serisi ile uyumlu MagSafe Kablosuz Powerbank, 3 in 1 Kablosuz Şarj Standı, Kablosuz Apple Watch Şarjı, Hızlı Şarj Adaptörleri, MagSafe Kılıflar ve Araç Kitleriyle; teknoloji deneyimini yine bambaşka bir seviyeye taşıyor. 

iPhone 14 ve Apple Watch 8  Türkiye’ye gelmeden aksesuarları geldi! - Sayfa 2

 Heyecanla beklenen iPhone 14’ten önce Türkiye’ye gelen son teknoloji Mcdodo aksesuarlar, dayanıklı ve sade tasarımlarıyla; yeni nesil Apple cihazlarınızla bütünleşerek kablosuz, hızlı ve özgür şarj imkanı sunuyor.

iPhone 14 ve Apple Watch 8  Türkiye’ye gelmeden aksesuarları geldi! - Sayfa 3

Dünyanın lider mobil aksesuar üreticilerinden Mcdodo, her yıl olduğu gibi Türkiye’ye gelmeden yeni iPhone serisi için özel tasarlanan aksesuarlarıyla, başka bir heyecan daha yarattı

iPhone 14 ve Apple Watch 8  Türkiye’ye gelmeden aksesuarları geldi! - Sayfa 4

MagSafe Wireless Charger, 3 in 1 Wireless Şarj Standı, yüksek hızlı GaN Şarj Adaptörleri, Apple Watch Kablosuz Şarj Cihazı, MagSafe Kılıflar ve Akıllı Araç Kitleriyle; iPhone 14 ve Apple Watch 8 serisi kullanıcılarına şarj konusunda bambaşka bir deneyim yaşatacak.