Anasayfa /  Foto Galeri

Instagram’da abonelik devri başlıyor!

Dünya çapında en çok kullanılan sosyal medya platformu olma özelliği taşıyan Instagram'dan abonelik özelliğini genişletiyor. Yapılan açıklamaya göre; ücretsiz paylaşımlar yapan kullanıcılar artık ücretli gönderi ve Reels paylaşabilecek. İşte ücretli gönderilerin fiyatları...

Instagram’da abonelik devri başlıyor! - Sayfa 1

İlk olarak geçtiğimiz yıl başlatılan abonelik hizmeti, hızla genişlemeye devam ediyor. Instagram CEO’su Adam Mosseri tarafından yapılan açıklamaya göre, artık bazı gönderileri de gizlemek mümkün olacak. Bu gönderileri görmek isteyen kullanıcılar, ücretli abone olmak zorunda kalacak.

Instagram’da abonelik devri başlıyor! - Sayfa 2

Daha önce Story (veya Hikaye) için sunulan abonelik tabanlı özellik, içerik oluşturucuların Instagram’dan daha fazla para kazanmasını mümkün hale getiriyor. Son güncellemeyle birlikte gönderiler ve Reels videoları da gizlenebilecek.

Instagram’da abonelik devri başlıyor! - Sayfa 3

Instagram CEO’su Adam Mosseri’nin açıklamasına göre, yalnızca aboneler tarafından görülebilen gönderilerin şimdilik sınırı bulunmuyor. Mosseri ayrıca abonelik üzerinden gizli gönderi ve Reels paylaşma yeteneğinin, şimdiye kadar en fazla alınan talep olduğunu söyledi.

Instagram’da abonelik devri başlıyor! - Sayfa 4

İçerik oluşturucuları, profillerinde bir abonelik sayfası da oluşturabilecek. Bu özel sayfa sayesinde içerik oluşturucusuna abone olan kullanıcılar, gizli tüm Reels ve gönderileri tek bir ekranda görebilecek.