Anasayfa /  Teknoloji

Instagram düzeldi mi? Instagram'dan açıklama geldi

Günün akşam saatlerinde Instagram çöktü ve kullanıcılar bir süre erişim sıkıntısı yaşadı. Instagram düzeldi mi? Popüler paylaşım sitesi Instagram'da sorun yaşandığı kullanıcılar tarafından bildirildi. Bir kısım kullanıcı oturum açamadıklarını ifade etse de bazıları da DM'de sıkıntı yaşadıklarını da belirtti. Konu ile ilgili resmi açıklamalar da geldi.

Abone ol
Abone ol 22 Eylül 2022 22:41

Dünyanın en çok tercih edilen platformlarından olan Instagram'da erişim sorunu olduğu ve mesaj alıp-göndermede sıkıntı yaşandığı kullanıcılar tarafından bildirildi. Popüler platformda oturum açma sorunu da olduğu ifade edilirken konu hakkında beklenen açıklama geldi. İşte, 22 Eylül Instagram son durumu...

SON DAKİKA INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? 
Instagram kullanıcıları, 22 Eylül akşam saatlerinde uygulamaya girişte sorun yaşadıklarını ve DM alanında da sıkıntı olduğunu bildirdi. Öte yandan sunucu bağlantısı nedeniyle da platform hata veriyordu.

Sosyal paylaşım sitesinde saat 20:20 sıralarında sorun normale dönmeye başladı.

Kullanıcılar oturum açarken ''Instagram süreli olarak durdu'' ifadesi ile karşılaştı.

INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA GELDİ 
Instagram'dan resmi açıklama geldi. Açıklamasında, ''Bazı kişilerin Instagram'a erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz. Rahatsızlık için özür dilerim ve sıkı durun!'' ifadelerine yer verdi.

İlerleyen dakikalarda Instagram'dan, ''Ve geri döndük! Bugünkü kesintiye neden olan sorunu çözdük ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.'' açıklaması geldi.

Yorumlar