Anasayfa /  Foto Galeri

İmamoğlu, 2036 İstanbul Olimpiyatı’na destek’ turlarını Eczacıbaşı ile devam ettirdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin güzide kulüplerine yaptığı 2036 İstanbul Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları destek ziyaretlerinin bir benzerini, Voleybol FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonu apoletli Eczacıbaşı Dynavit’e gerçekleştirdi.

İmamoğlu, 2036 İstanbul Olimpiyatı’na destek’ turlarını Eczacıbaşı ile devam ettirdi - Sayfa 1

İmamoğlu, 2036 İstanbul Olimpiyatı’na destek’ turlarını Eczacıbaşı ile devam ettirdi

İmamoğlu, 2036 İstanbul Olimpiyatı’na destek’ turlarını Eczacıbaşı ile devam ettirdi - Sayfa 2

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin güzide kulüplerine yaptığı 2036 İstanbul Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları destek ziyaretlerinin bir benzerini, Voleybol FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonu apoletli Eczacıbaşı Dynavit’e gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile birlikte şampiyonların antrenmanı izleyen İmamoğlu, “İstanbul'un hak ettiği ödülü elde etmesi için, olimpiyat yolculuğunu önemsiyoruz. Olimpiyat yolculuğunda kendimize 2036’yı önemli bir tarih olarak koyduk. İstanbul'un değerli markaları var. Bu yolculuğu birlikte yapalım istiyorum. Ve umarım, 2036’da dünyanın en önemli spor şölenini İstanbul’a kazandırırız” dedi. 

İmamoğlu, 2036 İstanbul Olimpiyatı’na destek’ turlarını Eczacıbaşı ile devam ettirdi - Sayfa 3

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sırasıyla; Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Anadolu Efes ve ENKA kulüplerine yaptığı, 2036 İstanbul Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları destek ziyaretlerinin bir benzerini, Voleybol FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonu apoletli Eczacıbaşı Dynavit’e gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Faruk Eczacıbaşı tarafından karşılanan İmamoğlu, beraberindeki İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş ile birlikte, Eczacıbaşı Dynavit’in şampiyon sporcularının antrenmanını izledi. Antrenman sonrasında teknik heyet ve oyuncularla salonda bir araya gelen İmamoğlu, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. 

İmamoğlu, 2036 İstanbul Olimpiyatı’na destek’ turlarını Eczacıbaşı ile devam ettirdi - Sayfa 4

İMAMOĞLU’NDAN ŞAMPİYONLARA: “KIZIM İÇİN DE ROL MODELİSİNİZ”

Türk kadın voleybolunun son yıllarda yaşattığı başarıların, bu sporla ilgilenen 12 yaşındaki kızı Beren için de rol modeli olduğunu aktaran İmamoğlu, “12 yaşında olmasına rağmen, muhteşem bir duygu verdi bütün kadın voleybolu. İnşallah böyle devam etsin. Keyifle izliyoruz her birinizi. Tabii değer katan oyuncularımız da var başka ülkelerden gelen. Her birisine de burada oldukları için teşekkür ediyoruz. Başarılar dilerim” dedi. Eczacıbaşı Dynavit’in, voleybolda Türkiye’nin simge kulüplerinden biri olduğunu belirten İmamoğlu, “Biz istiyoruz ki, 2036’da İstanbul'da olimpiyatı yapalım, ev sahipliği yapalım. Hatta oyuncularımız, o dönemin yöneticileri olsun. Ama inanıyoruz; bu sefer 2036’da ev sahipliği yaparız. İstanbul'a da yakışır. Kadın voleybolu da spora olan ilgiyi ve morali yükseltti yani. Kulüplerimizle beraber başaralım istiyoruz” diye konuştu.