Anasayfa /  Foto Galeri

İkinci bir seçeneğimiz yok! Bakan Koca'dan 81 ilin valisine flaş talimat!

Artan koronavirüs vaka sayılarının düşürülmesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son verilere ilişkin Twitter hesabından “Vaka sayımızda bir dalgalanma var. Artışın sebebi yazla birlikte tedbirlerin esnetilmesi. Bu yaz tedbir dışında ikinci bir seçeneğimiz yok” ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanı Soylu'nun da artan vakalar sonrası valileri uyardığı ortaya çıktı. İşte o talimat...

İkinci bir seçeneğimiz yok! Bakan Koca'dan 81 ilin valisine flaş talimat! - Sayfa 1

Sağlık Bakanlığı’nın “Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu”nun verilerine göre, dün 53 bin 486 test yapıldı, bin 492 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu. 24 hasta vefat etti, bin 386 kişi iyileşti.

İkinci bir seçeneğimiz yok! Bakan Koca'dan 81 ilin valisine flaş talimat! - Sayfa 2

Toplam test sayısı 3 milyon 83 bin 121, vaka sayısı 191 bin 657, vefat sayısı 5 bin 25 olarak kayıtlara geçti. Yoğun bakımdaki hasta sayısı 914, entübe hasta sayısı 356, toplam iyileşen hasta sayısı ise 164 bin 234 oldu.

İkinci bir seçeneğimiz yok! Bakan Koca'dan 81 ilin valisine flaş talimat! - Sayfa 3

İKİNCİ BİR SEÇENEĞİMİZ YOK 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son verilere ilişkin Twitter hesabından “Vaka sayımızda bir dalgalanma var. Artışın sebebi yazla birlikte tedbirlerin esnetilmesi. Bu yaz tedbir dışında ikinci bir seçeneğimiz yok” ifadelerini kullandı.

İkinci bir seçeneğimiz yok! Bakan Koca'dan 81 ilin valisine flaş talimat! - Sayfa 4

SOYLU'DAN TALİMAT 
Artan corona virüs vaka sayılarının düşürülmesi için denetimlerin arttırılması, kurallara uymayan yerlere ceza verilmesi ve vatandaşın Alo 155, 156 ve 112’ye ihbarda bulunabilmesi konusunda valiler uyarıldı.