Anasayfa /  Medya /  Dizi

İki Yalancı Dizisi Başladı! İşte Oyuncuları ve Konusu! İki Yalancı Fragman İzle

”İki Yalancı” isimli yeni dizi Kanal D’de başladı! Başrollerini O Hayat Benim dizisi ile tanınan yakışıklı oyuncu Keremcem (Serkan) ve yaşadığı aşk haberleri ile gündeme gelen Yağmur Tanrısevsin (Duygu) paylaşıyor.

Abone ol
Abone ol 12 Temmuz 2017 01:14

Başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı, Kanal D ekranlarının beklenen dizilerinden ”İki Yalancı” bu akşam Kanal D ekranlarında ilk bölümü ile başlıyor! Yeni sezonda ki çalışmalarını tüm hızla tamamlayan yeni dizi hazırlıklarını sona erdirdi ve bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Romantik-Komedi içerikli yeni dizi izleyicilerine neşeli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Dizi hakkında ki tüm bilgiler yazımızın devamında…

İki Yalancı Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi 10 Temmuz Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında başlıyor!

İki Yalancı Dizisi Konusu;

Serkan evlilik hayali kurduğu çocukluk aşkın tarafından, sırf para uğruna terk edilir. Duygu da işinden atılır ve ailesinden baskı görür. Her iki genç de Bodrum’a yola koyulur. Kısa yoldan zengin olma hayalleri kuran iki genç, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulmaktadırlar. Olayların ard arda gelmesi ile birbirinden sevdalanan bu habersiz iki genç, söyledikleri yalanları ayaklarına takılınca birden bu toz pembe aşkın sonuna varacaklar. Yalanlarla dolu imkansız bir sevdaya kapılan Serkan ile Duygu yollarını ayıracaklar. Ta ki başka bir yerde ve başka yalanlar ile karşılaşana dek…

İki Yalancı Dizisi Hangi Kanalda?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi, 2017-2018 yeni yaz sezonu ile birlikte izleyicilerine merhaba diyecek. Başrollerini Keremcem ile Yağmur Tanrısevsin’in paylaşacağı yeni dizi bu akşam yani 10 Temmuz 2017 Pazartesi akşamı ilk bölümünü Kanal D ekranlarında yayınlayacak!

İki Yalancı Dizisi Oyuncuları:

Keremcem (Serkan) Kimdir;

Yakışıklı ve deneyimli oyuncu 1977 yılında Muğla‘nın Milas ilçesinde Dünyaya gözlerini açmıştır. Söz yazarı ve şarkıcı olan Keremcem 40 yaşındadır ve buna rağmen hala genç görünmeyi başabilmiştir. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü‘nde tamamladıktan sonra 2003 yılında mezun olmuştur ve Yonca Evcimik tarafından keşfedilmiştir. O Hayat Benim isimli dizide Ateş karakteri ile izleyici karşısına çıkan Keremcem, kendisini tanıtmayı ve ön plana çıkmayı başarmıştır. ”Kerem ile Aslı” filminde Kerem karakterine can vererek yakışıklılığı ile dikkat çektikten sonra dizi ve film oyunculuğunda da ilerleyişi bir hayli artmıştır. Sesinin de güzel olduğu fark edilen Keremcem, yeni albümlere de imzasını atmıştır.

Yağmur Tanrısevsin (Duygu) Kimdir?

Genç ve güzel oyuncu 24 Ağustos 1990 yılında Mersin‘de Dünyaya gözlerini açmıştır. Şarkıcı ve oyuncu olan Oğuzhan Koç’un sevgilisidir. Üniversite eğitimini Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü‘nde tamamladı ya da tamamlayacak. Bambi markasının reklam filminde yer alan alan Tanrısevsin, güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayınca Pis Yedili ve Adını Feriha Koydum gibi dizilerde de boy göstermiştir ve bu dizilerden sonra tanınmaya başlanmıştır.

Tuna Arman (Gülsüm) Kimdir?

Usta oyuncu Arman, 22 Mart 1969 tarihinde İstanbul’da Dünyaya gözlerini açmıştır. 1980 senesinde ”AÇOK” isimli grup ile tiyatroya başlayan başarılı oyuncu 1982 senesinde TES Şan Tiyatro Kursuna gitmiştir ve 1984 yılında İstanbul Belediye Tiyatrosu’nda rol almıştır. Sonralarında ise Sadri Alışık Tiyatrosu, Abdullah Şahin Tiyatrosu ve Deve Kuşu Kabare gibi tiyatro oyunlarında yer alan Arman, ilk olarak 1986 senesinde ”Altınkuş Musiki Cemiyeti” isimli dizide tecrübesini kazanmıştır. Daha sonralarında ise ”Tatlı Hayat””Hepsi 1””Türk Malı” ve ”Bulutların Ötesi” isimli dizilerde rol almıştır. Son olarak ise 2015 yılında ”Tutar mı Tutar” isimli dizide boy göstermiştir.

Serhan Arslan (Naci) Kimdir?

Sempatikliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çeken Serhan Arslan, 15 Ocak 1981 tarihinde İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. 36 yaşında olan Arslan, çocukluk yıllarından bu yana oyunculuk ile ilgilenmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü‘nde tamamladıktan sonra askerliğini bedelli olarak yapmıştır. Yetenekli oyuncu ”Selim Naşit Yılın En Başarılı Genç Oyuncusu Ödülü” nü almıştır. 2003 senesinde yayınlanan ”Hayat Bilgisi” isimli dizide Kopil karakterini canlandırmış ve izleyicilere kendisini tanıtmayı başarmıştır. İlk dizi kariyerine bundan 17 yıl önce 2000 senesinde ”Sokak Çocukları” isimli dizide rol alarak başlayan deneyimli oyuncu sonralarında ise sırası ile ”Bizim Otel”, ”Hayat Bilgisi”, ”Çılgın Yuva”, ”Sıla” ve ”Avrupa Yakası” gibi reytingi yüksek birçok dizi projesinde yer almıştır. Son olarak ise 2014 yılında ”Tip’sizler” isimli dizide izleyici karşısına çıkmıştır.

Hazal Şenel (Burcu) Kimdir?

Genç olduğu halde yıllardan bu yana kendisini izleyiciye tanıtmayı başarmış olan güzel oyuncu Şenel, 18 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. 25 yaşında olan güzel oyuncu ilkokul eğitimini Beşiktaş Avcibin İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra liseyi ise Yeni Levent Lisesi’nde okumuştur. Şenel, oyunculuğun dışında paten, yüzme ve voleybol gibi spor dallarına da yakından ilgi duymaktadır. 2006-2009 yılları arasında yayınlanan ”Selena” isimli dizide Kıvılcım Aykar karkaterine can vermiştir ve ilk dizi kariyeri de bu şekilde başlamıştır. Sonrasında ise ”Osmanlı Cumhuriyeti” isimli sinema filminde Kasiyer rolünde yer almıştır. Güzel oyuncu 2010 senesinde ”Türk Malı” dizisinde Melodi karakterine can vererek yine izleyicilere kendisini unutturmamıştır. Son olarak ise 2015 yılında ”Hannas: Karanlıkta Saklanan” isimli film projesinde yer almıştır.

Koray Erkök (Cenk) Kimdir?

31 yalında olan Erkök, 4 Ocak 1986 tarihinde İstanbul‘da dünyaya gözlerini açmıştır. Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Erkök, oyunculuk dışında müzik ile de yakından ilgilenmektedir. Deniz Yıldızı isimli diziden tanıdığımız oyuncu hakkında detaylı bilgiler mevcut olmasa da elimizde olan bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 73 kilo ve 177 cm. boyunda olan Erkök, ilk dizi deneyimini 2009 senesinde ”Deniz Yıldızı” isimli dizide canlandırdığı Mert karakteri ile yaşamıştır. Sonra ise 2012 senesinde ”Aşk Kaç Beden Giyer” isimli dizide Umut karakterine can vermiştir. Oyunculuk kariyeri fazla bulunmayan Erkök, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ”İki Yalancı” isimli dizide Cenk karakterine can verecek.

Pınar Karaman (Esra) Kimdir?

Genç ve güzel oyuncu 1992 senesinde İstanbul’da Dünyaya gözlerini açmıştır. Eğitimini Gülçin Hatıhan ve Oyuncu Tayfası Tiyatroları‘nda almıştır. Hakkında sosyal medyada çok fazla bilgisi bulunmayan güzel oyuncumuz Baba Candır dizisinde Emrecan karakterini canlandıran Özgün Karaman ile Dünya evine girmişlerdir.

Ahmet Kayakesen (Alp) Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Kayakesen, 27 Eylül 1988 tarihinde İzmir‘de Dünyaya gözlerini açtı. Çocukluk yaşlarında tiyatroya ve oyunculuğa merak saran Kayakesen kendisini geliştirmeyi başarmıştır. Öncelikle set görevlisi olarak bu işlere başlayan başarılı oyuncu, tecrübe kazandıktan sonra ilk olarak 2013 senesinde ”Çılgın Dershane 3” isimli sinema filminde rol almıştır. Başarılı oyuncu kendisini geliştirme konusunda iddialı davranarak ilerleyen zamanlarda ise ”Kocamın Ailesi”, ”Hanım Köylü” ve ”Kertenkele” gibi dizilerde de boy göstermiştir. Kayakesen, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ”İki Yalancı” isimli dizide Alp karakterine can verecek.

Rahmi Dilligil (Cemil) Kimdir;

TV dizisi ve filmlerinden aşikar olduğumuz usta oyuncu Dilligil 8 Ekim 1956 tarihinde Antalya‘da Dünyaya gözlerini açmıştır. Devlet Tiyatroları eski genel müdürü olan usta oyuncu eğitimini Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü‘nde tamamladıktan sonra 1991 senesinde Diyarbakır Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü’nde görev yapmıştır. 1998 senesinde Devlet Tiyatrosu’na vekil müdür olarak atanan usta oyuncu, Devlet Tiyatroları eski müdürü Lemi Bilgin Avrupada iken, 26 Şubat 1999 ile 22 Eylül 1999 tarihleri arasında, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünü vekaleten başarılı oyuncu Rahmi Dilligil üstlenmiştir. İlk olarak 1991 yılında ”Suyun Öte Yanı” isimli sinema filminde rol alan başarılı oyuncu, sırasına göre ”Anka Kuşu”, ”Aşk Yakar”, ”Destere”, ”Sarı Sarı Liralar”, ”Kızıl Elma” ve ”Yedi Güzel Adam” gibi birçok TV dizisi, sinemasında rol almıştır. Usta oyuncu son olarak 2016 senesinde ”Benim Adım Feridun” isimli sinema filminde boy göstermiştir.

İnci Şen (Merhamet) Kimdir;

Başarılı oyuncu Şen, 1 Ocak 1953 tarihinde İstanbul‘da Dünyaya gözlerini açmıştır. Yeşilçam’ın efsanevi oyuncularından Ali Şen’in kızı, Şener Şen’in ise kız kardeşidir. TV ekranlarında oyunculuğa devam eden başarılı oyuncu, gençlik yıllarında Şener Şen ile birlikte TV ekranlarında yer almamıştır. Abisi Şener Şen’in, İnci Şen’in oyuncu olmasına sıcak bakmadığından dolayı, İnci Şen 1999 senesinden bu yana oyunculuk yapmaktadır. İktisat Bölümü mezunu olan Şen, gençlik yıllarında konservatuvara gitmeyi çok istemiştir ancak o yıllarda İstanbul’da konservatuvar bulunmadığından dolayı gidememiştir. Gençlik yıllarında çok tanınamaması ve oyuncu olamamasının en büyük sebeplerinden birisi de, o dönemlerde il dışında kız okutmak ve takip etmek zor olduğundan ve babası Şener Şen’in kendisine çok düşkün olmasındandır.

Şebnem Gürsoy (Melike) Kimdir;

Başarılı oyuncu Gürsoy, 26 Haziran 1964 tarihinde Ankara‘da Dünyaya gözlerini açmıştır. Eğitimini Ankara Sanat Tiyatrosu‘nda eğitim alarak tamamlayan usta oyuncu ”Suçumuz İnsan Olmak” isimli dizide rol alarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Daha sonralarında ise ”Kehribar”, ”Kocamın Ailesi”, ”Ankara’nın Dikmeni”, ”Hayat Devam Ediyor” ve ”Melekler Korusun” gibi dizilerde boy göstermiştir. Başarılı oyuncu son olarak başrollerini Gaye Turgut Evin ve Saim Karakele’nin paylaştığı ”Beni Affet” isimli dizide Firdevs karakterine can vermiştir.

Selçuk Sazak (Mümtaz) Kimdir?

Başarılı oyuncuyu TV ekranlarında belki tanırsınız. Kendisi 1976 senesinde Ankara Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü‘nden mezun olmuştur. Tam 13 yıl boyunca Alman tiyatrolarında rol alan deneyimli oyuncu 1993 senesinde Türkiye’ye gelmiştir ve oyunculuğunu burada yapmaya karar vermiştir. Sazak, daha önceden ”Bahar Dalları” ve ”Kod Adı” isimli dizilerde boy göstermiştir. Deneyimli oyuncu son olarak ise ”Kurt Seyit ve Şura” isimli dizide izleyici karşısına çıkmıştır. Şimdi ise, 2017 Temmuz ayında Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ”İki Yalancı” isimli dizide Mümtaz karakterine can verecek.

İki Yalancı Dizisi 1. Bölüm 3. Fragmanı:




Yorumlar