Anasayfa /  Foto Galeri

İki ay boyunca cesetle yaşamış: Genç kadının anlattıkları herkesi şoke etti

Reagen Baylee isimli genç kadın, sosyal medyada paylaştığı bir video ile herkesin ilgisini çekti. Genç kadının videoda anlattıkları birçok kişinin kanını dondurdu. İki ay boyunca farkında olmadan bir cesetle yaşadığını söyleyen Baylee, yaşadıklarının etkisinden uzun süre çıkamadığını ifade etti. Havadaki kokunun kendisini etkilediğini fark ettikten sonra araştırma yapan genç kadının karşılaştığı manzara ise herkesi şoke etti.

İki ay boyunca cesetle yaşamış: Genç kadının anlattıkları herkesi şoke etti - Sayfa 1

TikTok kullanıcısı Reagan Baylee isimli genç kadın Los Angeles’taki stüdyo dairesinde tek başına yaşıyordu.

İki ay boyunca cesetle yaşamış: Genç kadının anlattıkları herkesi şoke etti - Sayfa 2

Taşındıktan yaklaşık 2 ay sonra dairesinde anlamlandıramadığı kötü bir koku hissetmeye başlayan Baylee, o kokuyu paylaşımında, “Başım ağrıyordu, gece boyunca gerçekten uyuyamıyordum, midem bulanıyordu ve dürüst olmak gerekirse hepimiz gibi karantina nedeniyle biraz yalnız hissediyordum. Gece boyunca uyuyamamak benim için alışık olduğum bir şey değildi, bu yüzden bunun gerçekten garip olduğunu düşündüm ama yine de üstüne çok düşünmedim çünkü gerçekten üzgün ve depresyonda olduğumu düşündüm.” sözleriyle anlattı. 

İki ay boyunca cesetle yaşamış: Genç kadının anlattıkları herkesi şoke etti - Sayfa 3

Ancak durumun onun zannettiğinden çok farklı olduğunu yaptığı araştırmalar sonrasında anladı.

İki ay boyunca cesetle yaşamış: Genç kadının anlattıkları herkesi şoke etti - Sayfa 4

“ÖLÜ BİR BALIK OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM”

Tuhaf ve kötü kokuya ek olarak Baylee, dairesindeki böcek ve örümcek sayısının da arttığını ifade etti. Böcek ve örümceklerin yuvalarını keşfeden genç kadın, durumu ev sahibine de söyledi. Böcekler ve kötü kokunun ölü bir balıktan kaynakladığını düşünen Baylee, “Bu durumla ilgili olarak en iyi tahminim ölü bir balıktı, belki bir kuşun balık yakaladığını düşündüm ama geçmişe bakınca şimdiye kadar düşündüğüm en aptalca şeydi çünkü yakınımda hiç göl yok” ifadelerini kullandı.