Anasayfa /  Medya /  Dizi

İçerde 24. bölüm izle (Show TV) dizi izle

Show TV'de ekrana gelen İçerde dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor. İçerde dizisinde bu hafta Uğur Yücel diziye dahil oluyor. İçerde 24. bölüm izle. Dizi izlemek için video sayfamızı ziyaret ediniz. Her hafta soluksuz izlenen İçerde dizisi yeni bölümünde neler olacak? İşte İçerde dizisi Show tv dizi izle.

Abone ol
Abone ol 05 Mart 2017 15:45

Show TV'de ekrana gelen İçerde dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor. İçerde dizisinde bu hafta Uğur Yücel diziye dahil oluyor. İçerde 24. bölüm izle. Dizi izlemek için video sayfamızı ziyaret ediniz. Her hafta soluksuz izlenen İçerde dizisi yeni bölümünde neler olacak? İşte İçerde dizisi Show tv dizi izle.



Show Tv'nin Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi İçerde 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İçerde yeni bölüm yayınlanması ile "Kudret Sönmez Tek" karakterinin de kim olduğu ortaya çıktı. Usta oyuncu Uğur Yücel, İçerde dizisi 24. bölümde diziye dahil oldu.

Show TV’nin efsane olmaya aday dizisi İçerde’nin 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İçerde yeni bölüme ünlü sanatçı Uğur Yücel diziye “Kudret Sönmez Tek” karakteri ile dahil oluyor. Uğur Yücel dizide Kebapçı Celal’in has düşmanını oynayacak.

Başrolünde Çekin Tekindor, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Hande Soral gibi ünlü oyuncuları bulunduran “İçerde” dizisine “Kudret Sönmez Tek” adlı bir karakter dahil oluyor. Sosyal medyada bu karaktere hayat verecek ismin Şener Şen olacağı iddia edilmişti fakat yayınlanan son fragmanın ardından diziye Uğur Yücel’in dahil olduğu kesinleşti.

İçerde 24. Bölüm Fragman 2 İzle





İçerde 24. Bölüm Fragman 1 İzle





İçerde Konusu ve Oyuncular 

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.  

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. 



 

Ay Yapım imzalı ekranların fenomen dizisi İçerde’nin son bölümünde Celal’in polis teşkilatındaki muhbiri olan Mert köşeye sıkışıyor. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde tansiyon iyice yükseliyor. Kumarhane baskını sırasında Handan'ın gizli çantasını bularak Celal'e teslim eden Mert deşifre olmanın eşiğine geliyor. Hemen ardından yayına giren İçerde'nin 24. bölüm ilk görüntüleri izleyiciyi heyecanlandırdı.

İçerde dizisi 24. bölümünde Alyanak ile Berke arasında geçen konuşmada Alyanak'ın "arada kaldık yine hangisi işimize gelir bilmiyorum. Kebapçı Celal mi? Kudret Sönmez Tek mi? Bu ikisi karşı karşıya gelirse kıyamet kopar, taş taş üstünde kalmaz, zevk için kan dökerler" dediği sahnede Alyanak'ın Kudret Sönmez'i, Celal kadar gaddar ve acımasız diye tanımlaması Kudret karakterinin kim olduğu konusunda büyük merak uyandırdı.

Merakla beklenen İçerde'nin yeni bölümü  3 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV'de ekrana gelecek.

İÇERDE 24. BÖLÜM'DEN İLK GÖRÜNTÜLER

MERT DEŞİFRE Mİ OLUYOR!

İçerde dizisinde Celal'in polis teşkilatındaki muhbiri olan Mert köşeye sıkışıyor. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde tansiyon iyice yükseliyor. Kumarhane baskını sırasında Handan'ın gizli çantasını bularak Celal'e teslim eden Mert deşifre olmanın eşiğine geliyor.

Sarp ve Yusuf Müdür;  Celal'in muhbirini bulmak için kolları sıvayacak. Sarp, Handan'ı yakın takibe alırken Yusuf Müdür de ekibini sorguya çekecek. Sorgular bittiğinde Yusuf Müdür'ün şüphesini çeken isim Mert olacak. Heyecan dolu bölümde acaba Mert deşifre olmaktan kurtulabilecek mi? sorusu son bölümde yanıt buldu.

TANSİYON YÜKSELİYOR!

Dizinin son bölümünde; Sarp ve Yusuf kumarhane baskınına gelen polislerden birinin Celal’in adamı olduğuna emindir. O polis her kimse onu bulmak zorundadırlar. Diğer taraftan Celal’in iş yapmayı planladığı Handan’la da yakın ilişkide olmaları gerekiyordur. Böylece hem Celal hem de Handan için yolun sonu yaklaşacaktır. Yusuf Organize'deki herkesin tek tek ifadesini alır. Böylece şüpheler tek bir isimde yoğunlaşır.

Eylem, Mert’in Celal’i yakalamak için muhbiri olduğu yalanına çoktan inanmıştır. Şimdi tek endişesi Celal yüzünden Sarp’ın başının belaya girmesidir. Bu konuda Mert’ten yardım ister. Melek mütevazi bir avukatlık ofisi açar. Artık Celal Duman için çalışmayacaktır. Melek’in ilk müşterisi sürpriz bir isim olacaktır. Temiz bir hayata başlaması zannettiği kadar kolay olmayacaktır.

GENEL KONU

Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert'dir.

Yapım: Ay Yapım

Yönetmen: Uluç Bayraktar

Senaryo: Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu, Volkan Sümbül

Oyuncu Kadrosu:

Melek: Bensu Soral

Eylem: Damla Colbay

Füsun: Nihal Koldaş

Davut: Rıza Kocaoğlu

Alyanak: Yıldıray Şahinler

Sarp: Çağatay Ulusoy

Mert: Aras Bulut İynemli

Celal: Çetin Tekindor

Yusuf: Mustafa Uğurlu


Yorumlar