Anasayfa /  Spor

İbrahim Üzülmez Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni takımı

Süper Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği sahasında Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Ligin son sırasında yer alan Başkent ekibinde teknik direktör Mehmet Altıparmak'la yollar ayrılıyor. Ligin geride kalan diliminde 21 puan toplayan kırmızı-siyahlı takımda Altıparmak'ın yerine İbrahim Üzülmez'in yeni hoca olacağı ifade ediliyor. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 09 Mart 2021 23:50

 Süper Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği sahasında Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Ligin son sırasında yer alan Başkent ekibinde teknik direktör Mehmet Altıparmak'la yollar ayrılıyor. Ligin geride kalan diliminde 21 puan toplayan kırmızı-siyahlı takımda Altıparmak'ın yerine İbrahim Üzülmez'in yeni hoca olacağı ifade ediliyor. İşte detaylar...

Süper Lig'de bir yol ayrılığı daha yaşanacak. Ligin son sırasında yer alan ve geçtiğimiz hafta sahasında Başakşehir'e mağlup olan Gençlerbirliği Mehmet Altıparmak'ı göndermeye hazırlanıyor.
Altıparmak'ın ayrılığı sonrasında hoca sorununu çözüme kavuşturmak isteyen Başkent temsilcisinde öne çıkan isim İbrahim Üzülmez oldu. Tarafların prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Gençlerbirliği Üzülmez ile anlaşma sağlayamazsa son olarak Kasımpaşa'yı çalıştıran Kemal Özdeş ile görüşecek.

MEHMET ALTIPARMAK İLE YOLLAR RESMEN AYRILDI

Ankara ekibinden yapılan açıklamada, "Teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarımızı ayırdık. Altıparmak ve ekibine kariyerlerinde başarı diliyoruz." denildi.

GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ SÜPER LİG'E TAŞIDI

Son olarak Ankaragücü'de görev alan Üzülmez 2018-2019 sezonunda Gençlerbirliği'nde 1. Lig şampiyonluğu yaşadı. 46 yaşındaki teknik adam Gençlerbirliği'nde 2015-2016, 2016-2017 sezonlarında da Süper Lig'de çalıştı. İbrahim Üzülmez kırmızı-siyahlı takımın başında görev aldığı 28 Süper Lig maçında 1.64, 1. Lig'de ise 10 karşılaşmada 2.20 puan ortalamasını tutturdu.

ALTIPARMAK 6 MAÇTA GÖREV ALDI!

Mehmet Altıparmak ise Gençlerbirliği başında çıktığı 6 karşılaşmada 2 beraberlik, 4 de yenilgi aldı. Öte yandan Ankara ekibinde bu sezon Mert Nobre ve Mustafa Kaplan da görev almıştı.

Yorumlar