Anasayfa /  Foto Galeri

İBB'den İstanbullulara yeni destek kampanyası ! Askıda Akbil...

İBB 'askıda fatura' uygulamasının ardından yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Ulaşım Destek Paketi adı altında yapılacak olan kampanyada söz konusu desteğin doğrudan ihtiyaç sahibi vatandaşın İstanbulkart’ına yatırılacağı ve SMS ile bilgilendirileceği belirtildi. İşte haberin detayları...

İBB'den İstanbullulara yeni destek kampanyası ! Askıda Akbil... - Sayfa 1

İBB 'askıda fatura' uygulamasının ardından yeni bir dayanışma hareketi daha başlatarak 'askıda akbil' kampanyasının başladığını duyurdu.

İBB'den İstanbullulara yeni destek kampanyası ! Askıda Akbil... - Sayfa 2

İBB eski Sözcüsü Murat Ongun'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurduğu kampanyada, ulaşımını sağlamakta güçlük çeken vatandaşlar için 300 TL ulaşım desteği verilebileceği kaydedildi.

İBB'den İstanbullulara yeni destek kampanyası ! Askıda Akbil... - Sayfa 3

Ulaşım Destek Paketi adı altında yapılacak olan kampanyada söz konusu desteğin doğrudan ihtiyaç sahibi vatandaşın İstanbulkart’ına yatırılacağı ve SMS ile bilgilendirileceği belirtildi.

İBB'den İstanbullulara yeni destek kampanyası ! Askıda Akbil... - Sayfa 4

Ongun, paylaşımında şu açıklamaları yaptı: Yetersiz bakiye olmasın diye... İstanbul’da 100.000’den fazla vatandaşımıza ulaşım desteği sağlamak için yeni bir dayanışma başlattık. Toplu taşımayı sık kullanan, düşük gelirli hemşehrilerimize kişi başı 300 TL ulaşım desteği verebilirsiniz.