Anasayfa /  Foto Galeri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirildi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirildi. ‘İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri’ başlığıyla düzenlenen toplantıda konuşan İmamoğlu, “Tüm engellemelere inat, işimize baktık. Biz işimize baktık, kazanan İstanbul oldu, kazanan Türkiye oldu. Sizlerin desteğiyle biz başardıkça, onlar, 25 yılda yaptıklarını, her gün ama acemice, hararetle bizim 4,5 yılımızla kıyaslamak zorunda kaldı. ” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirildi - Sayfa 1

ADAYLIK TANITIM TOPLANTISI CHP GENEL BAŞKANI  ÖZGÜR ÖZEL’İN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirildi - Sayfa 2

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirildi. ‘İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri’ başlığıyla düzenlenen toplantıda konuşan İmamoğlu, “Tüm engellemelere inat, işimize baktık. Biz işimize baktık, kazanan İstanbul oldu, kazanan Türkiye oldu. Sizlerin desteğiyle biz başardıkça, onlar, 25 yılda yaptıklarını, her gün ama acemice, hararetle bizim 4,5 yılımızla kıyaslamak zorunda kaldı. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Başarı, İstanbul’un başarısıdır. Tüm inancımla söylüyorum ki; İstanbul olarak, hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. 31 Mart 2024’te sizlerin iradesiyle İstanbul’u yeniden kazanacağız. Ve Allah’ın izniyle da daha büyük işler başaracağız. Çünkü engellemelere karşı bağışıklık kazandık. Hizmet ürettik, tecrübe kazandık. O engelleme refleksleri toza dönüştü, küçüldü, görmüyoruz onu artık. Önümüze çıkartılan zorlukları ve engelleri aşa aşa ustalaştık” dedi. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirildi - Sayfa 3

“Mazeret yerine, marifet göstermek için var gücümüzle çalıştık” diyen İmamoğlu, “Onlar ne dedi? ‘Seni topal ördek’ yapacağız dedi. Ama dedikçe, biz atom karınca olduk. Onlar ayağımıza pranga bağladıkça, biz zincirleri kırdık. Onlar, ‘Meclis çoğunluğu bizde, sana İstanbul’u yönettirmeyeceğiz’ dedikçe, biz onların aklına gelmeyecek, ahlaklı yeni yollar bulduk. Onlar milleti bölmeye çalıştıkça, biz kucaklaşmadan yana olduk. Ve İstanbul’a hizmette tarihinin en hızlı koşucusu olduk” şeklinde konuştu. “İstanbul’da, kendimizle de yarışacağımız büyük bir ilerleme hamlesi başlatacağız” diyen İmamoğlu, “İstanbul emin ellerde yönetiliyor, yönetilmeye devam edecek. İçiniz rahat olsun. İstanbul’un muhafızı olarak, bu aziz şehre ihanet edilmesine bir daha izin vermeyeceğiz. Çünkü İstanbul’a ihanet eden, Türkiye’ye ihanet eder. Her yaştan, her sektörden çalışanları, üreticileri, emekçileri, kadınları ve gençleri bir kez daha tarih yazmaya davet ediyorum. İstanbul, senin kalendir. Gelin, birlikte bu muhteşem şehri geleceğe taşıyalım. İstanbul, birilerinin hırsına kurban, edilmeyecek kadar değerlidir. Hep birlikte başaracağız. Her şey çok güzel olacak. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirildi - Sayfa 4

Cumhuriyet Halk Partisi (İBB) Genel Başkanı Özgür Özel, 14 Aralık 2023’te Parti Meclisi kararıyla, yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na (İBB) aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısına katıldı. Haliç Kongre Merkezi’nde “İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri” başlığıyla düzenlenen coşkulu tanıtım toplantısı; eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, CHP kurmayları, milletvekilleri, belediye başkanları, partililer ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Annesi, babası, kız kardeşi ve amcaları da yeniden İBB Başkanı adayı olan İmamoğlu’na eşlik etti. İmamoğlu Ailesi, toplantı boyunca duygusal anlar yaşadı. Toplantı öncesinde salonda, İmamoğlu’nun, sanatçı Ali Altay tarafından bestelenen yeni seçim şarkısı ve Norm Ender’in “Parla” isimli 100. Yıl Marşı çalındı. Toplantı, yoğun katılım nedeniyle gecikmeli olarak başlayabildi. Salonu dolduran vatandaşların bir bölümü, toplantıyı koridorlarda izlemek zorunda kaldı. Özel, Çelik ve İmamoğlu, katılımcıların alkışları eşliğinde salona girdi.