Anasayfa /  Magazin

Henüz yeni başladı ama tüm kategorilerde birinci oldu! İşte o dizi...

23 Eylül tarihinde izleyiciyle buluşan dizi, reytinglerde herkesi şaşırtan sonuçlar aldı. Şimdiden sezonun iddialı yapımları içinde yer alacağını kanıtlayan bu dizi, bütün kategorilerde birinci oldu.

Abone ol
Abone ol 08 Ekim 2022 20:43

2022 -2023 sezonu oldukça hızlı başladı. Reytinglerde hayal kırıklığı yaratan dizilerden peş peşe final haberleri gelirken, ekran yolculuğuna sessiz sedasız başlayan birkaç ise şaşırtıyor.

Son olarak, gerçek bir hikayeden uyarlanan bir dizi reyting listelerine damga vurdu.

Hem oyuncuları hem de senaryosuyla dikkat çeken dizi tüm kategorilerde birinci oldu.

Yalı Çapkını 7 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 3. bölümüyle reyting listelerine damga vurdu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'i buluşturan 'Yalı Çapkını' dizisinin üçüncü bölümü her üç kategoride de cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Dizi tüm kişilerde 8.6, AB'de 7.71 ve ABC1'de 8.41 rakamlarına ulaştı.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Düğün gecesi Ferit'in sevgilisi Pelin ile karşılaşan Seyran; yaşadığı şokun ve Ferit’in geçirdiği rahatsızlığın ardından evliliklerinin göstermelik olacağı konusunda Ferit'le anlaştı.

Halis Ağa ise Ferit'i çok güvendiği Necip Usta'nın yanında çalıştırmaya başladı. Öte yandan Kazım, İstanbul'a yerleşme planları için harekete geçti. Ferit Seyran'la tartışırken aralarındaki gerginliği ve kavgayı bastırmak için Seyran'ı öptü.

Yorumlar