Anasayfa /  Yaşam

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı ne zaman hangi bölümlere yapılacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bayram müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Nebati 2750 personel alımı yapılacağını bildirdi. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, personel alımı hangi bölümlere yapılacak?

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2023 16:27

Gelir İdaresi Başkanlığından  personel alımı müjdesi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından Bakanlığın eleman alımına ilişkin paylaşım yaptı. Bakan Nebati  bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3 bin 220 personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Bakan Nebati'nin açıklamaları

Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatına; 360 Defterdarlık Uzman Yardımcısı, 40 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı, 10 Hazine ve Mliye Müfettiş Yardımcısı, 40 Muhasebe Denetmen Yardımcısı, 20 Hazine Avukatı istihdam edilecek. 

Gelir İdaresi Başkanlığı'na ise 50 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı ve 2700 Gelir Uzman Yardımcısı alınacak.  

Bakan Nebati, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Nitelikli iş gücümüzü artırabilmek ve liyakat esasına dayalı olan kadromuzu genişletmek adına yeni ekip arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz. Tüm adaylarımıza sınava hazırlık sürecinde şimdiden başarılar dilerim."

 

 

Yorumlar