Anasayfa /  Foto Galeri

Esra Erol’da şoke eden olay! Hayvanlarını satarak, karısına estetik yaptırdı, sonrası şok..! video

Esra Erol'da inanılmaz ve bir o kadar da akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Samsun'da çiftçilik yapan 39 yaşında 3 çocuk babası Yalçın Okur, bütün hayvanlarını yarı fiyatına satıp eşine estetik yaptırdı. 'Onu baştan yaptım' diyen eş, "Madem terk edecektin estetik yaptırmadan gitseydin. Bir kere 'canım kocacım' deseydin dünyaları verirdim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.herkesi şaşkına çeviren son dakika haberinin detayları...

Esra Erol’da şoke eden olay! Hayvanlarını satarak, karısına estetik yaptırdı, sonrası şok..! video - Sayfa 1

Esra Erol'da inanılmaz ve bir o kadar da akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Samsun'da çiftçilik yapan 39 yaşında 3 çocuk babası Yalçın Okur, bütün hayvanlarını yarı fiyatına satıp eşine estetikyaptırdı.

Esra Erol’da şoke eden olay! Hayvanlarını satarak, karısına estetik yaptırdı, sonrası şok..! video - Sayfa 2

'Onu baştan yaptım' diyen eş, "Madem terk edecektin estetik yaptırmadan gitseydin. Bir kere 'canım kocacım' deseydin dünyaları verirdim" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Evden kaçan Meral Okur'un kuzeni canlı yayına katılarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte herkesi şaşkına çeviren olay…

Esra Erol’da şoke eden olay! Hayvanlarını satarak, karısına estetik yaptırdı, sonrası şok..! video - Sayfa 3

Esra Erol'da herkesi şoke eden bir olay yaşandı. İzleyicilerin şaşkınlık içerisinde seyrettiği olayda Samsun'da çiftçilik yapan 3 çocuk babası Yalçın Okur, karısı tarafından tüm estetikleri yapılıp terk edildi.

Esra Erol’da şoke eden olay! Hayvanlarını satarak, karısına estetik yaptırdı, sonrası şok..! video - Sayfa 4

EŞİM BANA ESTETİK İÇİN 1 AY YALVARDI 
Canlı yanına katılan Yalçın Okur, "13 yıldır evliyiz. Eşim kuzeni Büşra'nın yanına geldi. O burun estetiği olmuş. Eşim geldi bana 1 ay yalvardı, beni de burun estetiği yaptır" diye.