Anasayfa /  Popüler

Dikkat şiddet içerir! Vicdansızlar yavru köpeği canlı canlı yaktı - video izle

Son zamanlarda Türkiye'de artan hayvanlara yönelik şiddetlere bir yenisi de Çin'den geldi. www.yousign.org sitesinde yer alan bilgilere ve başlatılan kampanyaya göre; "Ne yazık ki milyonlarca köpek tüm yıl boyunca Çin'de korkunç bir şekilde katledilmeye devam ediyor. Korkunç istatistikler, her yıl 10 ila 15 milyon masum köpeğin pişirildiğini gösteriyor" ifadelerine yer verildi.

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2018 02:40

"Çin köpekleri için bir ses olsun, yardımımıza ihtiyaçları var" başlıklı makalede, Çin hükümeti, hayvan koruma yasalarını benimsemedikleri için bu dilekçenin hedefi, ülke genelinde köpek eti tüketimine yönelik bir belirsizlik mevcut. Köpek eti ticareti ve bu tip atıştırmalıklar daha önce hiç olmadığı kadar kolay erişilebildiğinden, köpekler satılık birçok açık pazarda ya da restoranlarda ülkenin her tarafındaki yollarda bulunabilir. Bu değerlendirmeyi kabul ediyorsanız lütfen bu dilekçeyi geniş kitlelerle söyleyip paylaşın ve Çin hayvanları için konuşun bilgilerine yer veriliyor.

Her yıl dünyanın en kalabalık ülkesinde 10 milyondan fazla köpek pişirildiğine inanılıyor denildi.

Yaşanılan bu durum için yani köpek eti ticareti ve tüketimi ile ilgili 10 milyondan fazla köpek ülke genelinde sevk edildiğinin bilgisi paylaşıldı.

Sitede yer alan bilgiler arasında en dikkat çekeni ise, 'Sokak ortasında, gün ışığında, herhangi bir kısıtlama olmaksızın pişirilirler' ifadeleri oldu.

Paylaştığı makele ile hayvana yönelik şiddete dikkat çekmek istenirken yukarıdaki görselin altına "Çin'in tüm köpekleri için bir ses ol" denildi.

İşte vicdansızların yavru köpeği canlı canlı yaktığı o korkunç görüntüler;

TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ


Yorumlar