Anasayfa /  Foto Galeri

Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan transfer açıklaması

Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan transfer açıklaması - Sayfa 1

"Biz Okay, Yusuf, Abdülkadir'le iskelet bir kadro oluşturacaktık. Artık önümüze bakacağız. Silva ile görüşme yapıyoruz" Trabzonspor kulübünde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan transfer açıklaması - Sayfa 2

Spor Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi'ndeki törene Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Genel Koordinatör Özkan Sümer, teknik direktör Ünal Karaman hazır bulundu.

Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan transfer açıklaması - Sayfa 3

Burada açıklama yapan Hacısalihoğlu, Okay Yokuşlu'nun Celta Vigo'ya gitmesi ile ilgili, "Celta Vigo bizden hesap numarası istemiş. Biz Okay, Yusuf, Abdülkadir'lerle daha iyi, iskelet bir kadro oluşturacağımızı düşünüyorduk. Bundan sonrasına bakacağız" diye konuştu.

Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan transfer açıklaması - Sayfa 4

BİZE UYGUN OYUNCULARI ALACAĞIZ Fransız ekibi Caen'de geçen sezon oynayan stoper Da Silva'nın düşündükleri oyunculardan biri olduğunu vurgulayan Hacısalihoğlu, "Ama netleşmiş bir durum yok. Çünkü hangi mevkide oyuncu gidecek, kalacak bunu bilmeden transfer faaliyetine girmemiz çok doğru olmazdı. Bu nedenle henüz kadromuzdaki futbolcularla gitme kalma kararı netleştiremedik. Araştırdığımız, görüşme yaptığımız bize uygun gelen oyuncuları o günkü şartlarda kadromuza katmayı düşünüyoruz" dedi.