Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı Cumalar! 30 Eylül 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları

Hayırlı Cumalar! İslam alemi, en kutsal günlerden cumaya erişti. Bu özel günde siz de sevdiklerinize en güzel, en özel, anlamlı, resimli Cuma mesajlarından, sözlerinden birini gönderebilirsiniz. Sizler için özel olarak derlediğimiz birbirinden güzel anlamlı ve resimli cuma mesajları haberimizde bir araya getirdik. İşte hayırlı cumalar, resimli Cuma mesajları 30 Eylül 2022: Kısa, uzun, anlamlı, dualı, Ayetli, güzel Cuma mesajları, sözleri...

Hayırlı Cumalar! 30 Eylül 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 1

Cuma mesajları ve hayırlı cumalar sözleri bugün WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta paylaşacak. En yeni, güzel, anlamlı, hadisli, dualı ve resimli cuma mesajlarını sizler için hazırladık. İşte cuma mesajları ve hayırlı cumalar sözleri...

Hayırlı Cumalar! 30 Eylül 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 2

Allah'ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

"Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. " (Müslim, Cuma 17, 18)

Hayırlı Cumalar! 30 Eylül 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 3

"Göklerdeki ve yerdeki her şey, mülkün sahibi, mukaddes, mutlak güç sahibi, hüküm ve hikmet sahibi olan Allah'ı tespih eder." (Cuma Suresi 1. Ayet)

Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman, bu saate isabet ederek hayırlı bir şey isterse Allah ona istediğini verir. (Müslim, Cuma, 15) Hayırlı Cumalar.

Hayırlı Cumalar! 30 Eylül 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 4

Allah'a davet eden, Salih amel işleyen ve ben gerçekten Müslümanlardanım diyen kimseden daha güzel sözlü kim olabilir? (Fussilet Suresi 33. Ayet)

"Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır." (Cuma Suresi 9. Ayet)