Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı Cumalar! 27 Mayıs 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları

Hayırlı Cumalar! İslam alemi, en kutsal günlerden cumaya erişti. Bu özel günde siz de sevdiklerinize en güzel, en özel, anlamlı, resimli Cuma mesajlarından, sözlerinden birini gönderebilirsiniz. Sizler için özel olarak derlediğimiz birbirinden güzel anlamlı ve resimli cuma mesajları haberimizde bir araya getirdik. İşte hayırlı cumalar, resimli Cuma mesajları 27 Mayıs 2022: Kısa, uzun, anlamlı, dualı, Ayetli, güzel Cuma mesajları, sözleri...

Hayırlı Cumalar! 27 Mayıs 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 1

Cumanız mübarek olsun. Mübarek cuma günlerinde vatandaşlar, sevdiklerine Cuma mesajları gönderiyor. Haberimizde Cuma mesajlarını bulabilirsiniz. İslam alemi için büyük bir öneme sahip mübarek cuma günlerinde, Müslümanlar birbirlerine arasında dua ve iyi temennilerde bulunmak için mesaj gönderiyor.

27 Mayıs 2022 Cuma günü hem yazılı hem de görsel olarak hazırladığımız cuma mesajları ile sevdiklerinizi mutlu edin.

Hayırlı Cumalar! 27 Mayıs 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 2

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlam’ın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

Hayırlı Cumalar! 27 Mayıs 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 3

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Hayırlı Cumalar! 27 Mayıs 2022 En güzel resimli, hadisli, ayetli, dualı ve anlamlı cuma mesajları - Sayfa 4

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sen de dua et ALLAH için. Cumanız mübarek olsun.