Anasayfa /  Foto Galeri

Hayırlı Cumalar! 16 Nisan 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları

Hayırlı cumalar... Bir Cuma namazı heyecanı daha başladı. Cuma mesajları ve sözleri ile tüm dostlarınıza Cuma dileklerinizi iletin. Birbirinden güzel ve anlamlı cuma mesajları ve cuma sözlerini sizler için derledik. İşte gerek kısa mesaj yoluyla gerekse sosyal medya uygulamalarıyla sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz birbirinden anlamlı Cuma mesajları...

Hayırlı Cumalar! 16 Nisan 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 1

İslam alemi, mübarek cuma günü öncesi en güzel Cuma mesajlarını aramaya başladı. Güne anlam katmak için tebrik sözlerini hazırladık. Müslüman dünyası için ayrı bir öneme sahip olan cuma günleri; Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medyada paylaşılmak üzere farklı, anlamlı ve resimli Cuma mesajlarıdikkat çekiyor. Cuma tebrik mesajları haberimizde..

Hayırlı Cumalar! 16 Nisan 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 2

Şüphesiz biz yeryüzünde olan şeyleri, onun üzerinde ziynet/süs yaptık. Böylece insanların hangisinin amel bakımından daha güzel olduğunu denemek istedik. (Kehf-7) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Hayırlı Cumalar! 16 Nisan 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 3

Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme… Hayırlı cumalar…

Hayırlı Cumalar! 16 Nisan 2021 En güzel resimli cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları - Sayfa 4

 İslam gibi bir dinimiz, Hz. Muhammed (s.a.v) gibi bir peygamberimiz ve mübarek bir Cuma günümüz var. Allah(c.c) dostu, cennetlik kullardan olup dinimize şükredip iman edenlerden yap bizleri Yarabbi. Herkese Hayırlı Cumalar olsun.