Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 2 Ocak 2019 Çarşamba (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Sivas, Karaman, Sinop, Kastamonu, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Muş, Ağrı ve Bitlis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yarın hava nasıl olacak? İşte 2 Ocak 2019 Çarşamba (yarın) hava durumu

Abone ol
Abone ol 01 Ocak 2019 21:56

Yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) yağmur ve sağanak, Antalya'nın yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. 

Kuvvetli Yağış uyarısı

Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) yağmur ve sağanak, Antalya'nın yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar bölgenin güney kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale ve Yalova çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi tahmin ediliyor.



BURSA 3°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar karla karışık yağmurlu 



ÇANAKKALE 4°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar hafif yağmurlu 



İSTANBUL 5°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu



KIRKLARELI 0°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı olmak üzere yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olması beklenen yağışların; bu akşam saatlerinde Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli (51-100 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



A.KARAHISAR -3°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, hafif kar yağışlı



IZMIR 5°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar sağanak yağışlı



MANISA 3°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar hafif yağmurlu



MUĞLA 4°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Antalya çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) yağmur ve sağanak, Antalya'nın yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.



ADANA 5°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı



ANTALYA 7°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerine kadar kuvvetli yağmur ve sağanak, yüksek kesimleri yoğun kar yağışlı



BURDUR 1°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı



HATAY 6°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batı kesimleri ile Sivas ve Karaman çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



AKSARAY -6°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu



ANKARA -3°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif kar yağışlı



CANKIRI -2°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif kar yağışlı



ESKISEHIR -4°C, 3°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin iç kesimlerinin aralıklı kar yağışlı, Kastamonu'nun kıyı kesimleri ile Sinop çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 



BARTIN 2°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu



BOLU -3°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) sabah saatlerine kadar hafif kar yağışlı



DÜZCE 2°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar hafif kar yağışlı



ZONGULDAK 3°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



AMASYA -1°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu



ARTVİN 0°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAMSUN 4°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 6°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batı kesimleri ile Erzurum, Muş, Ağrı ve Bitlis çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ELAZIĞ -3°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, hafif kar yağışlı



ERZURUM -12°C, -2°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif kar yağışlı



IĞDIR -2°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu



KARS -15°C, -2°C



Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin kuzey kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. 



DIYARBAKIR -1°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı



GAZIANTEP -1°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı



SIIRT 1°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu



ŞANLIURFA 3°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Kuzey Ege’nin kuzeyi ve Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, gece doğusu güneydoğudan, yarın güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), gece saatlerine kadar 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m, doğusunda yer yer 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Çok bulutlu, orta ve güneyi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın 3 ila 5 (20-40 km/sa), kuzeyi gece saatlerine kadar 7 (60 km/sa), Güney Ege'de doğu ve güneydoğudan, kuzeyi kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın öğleden sonra tamamı kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Kuzey Ege’nin kuzeyi 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgâr: Batı Akdeniz' de doğu ve güneydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), yarın öğleden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa) batısı 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, yarın öğleden sonra doğusu güneydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), yarın 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, yarın 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, batısı zaman zaman güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi





Etiketler 2 Ocak 2019
Yorumlar