Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 14 Ocak 2019 Pazartesi (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yarın ülke geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek. Yarın hava nasıl olacak? İşte 14 Ocak 2019 Pazartesi (yarın) hava durumu

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2019 19:41

Meteoroloji, yarın ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceğini bildirdi. Türkiye genelinde yarın hava nasıl? İşte 14 Ocak 2019 Pazartesi Hava durumu Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz (Tokat hariç), Malatya hariç Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu ile Çanakkale, Denizli, Manisa, Afyonkarahisar, Mersin, Hatay, Osmaniye, Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’nun güneyinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Antalya’nın doğu kesimlerinde yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kuvvetli sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Antalya’da kuvvetli yağış uyarısı

ağışların; Antalya’nın doğu kesimlerinde yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli sağanak şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don uyarısı

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kuvvetli rüzgar uyarısı

Rüzgarın; Güney ve İç Ege ile Batı Akdeniz’de güneybatı, Orta Akdeniz’de güneydoğudan kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Çanakkale çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda ve güneyinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BİLECİK -1°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu



BURSA 2°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇANAKKALE 4°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı



İSTANBUL 1°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Afyonkarahisar çevreleri, yarın( Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kıyı Ege ile Manisa ve Denizli çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Denizli çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde geçmesi bekleniyor. Bölgenin İç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi tahmin ediliyor. Rüzgarın; yarın (Pazartesi) bölgenin güney ve iç kesimlerinde güneybatıdan kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.



A.KARAHISAR 1°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde hafif yağmurlu



IZMIR 5°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı



MUĞLA 2°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı



UŞAK 2°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile Mersin, Hatay ve Osmaniye çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Isparta ve Burdur çevrelerinde karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde sağanak şeklinde olacak yağışların; yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Antalya’nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; yarın (Pazartesi) bölgenin batısında güneybatıdan, Orta Akdeniz’de güneydoğudan kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.



ADANA 8°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu



ANTALYA 7°C, 15°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.



BURDUR 1°C, 8°C



Çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmurlu



MERSİN 8°C, 15°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinin aralıklı yağmur ve zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



AKSARAY -2°C, 7°C



Parçalı çok bulutlu



ANKARA 1°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde hafif yağmur ve gece saatlerinden sonra karla karışık yağmurlu



ESKISEHIR 0°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu



KONYA -2°C, 8°C



Parçalı çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, yarın ( Pazartesi) öğle saatlerine kadar bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi tahmin ediliyor.



BARTIN 3°C, 8°C



Çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar yağmurlu



BOLU -2°C, 3°C



Çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar aralıklı hafif kar yağışlı



KARABÜK 1°C, 7°C



Çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar kar yağışlı



ZONGULDAK 2°C, 7°C



Çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Tokat dışında bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor.Bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi meydana geleceği tahmin ediliyor.



AMASYA -1°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde hafif yağmurlu



ÇORUM -3°C, 3°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif kar yağışlı



SAMSUN 4°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde hafif yağmurlu



TRABZON 6°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde hafif yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Malatya hariç bölge genelinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BİNGÖL -7°C, 1°C



Çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı



ERZURUM -10°C, 2°C



Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kar yağışlı



KARS -14°C, -1°C



Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kar yağışlı



MUŞ -11°C, -6°C



Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.



DIYARBAKIR -1°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu



GAZIANTEP 3°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı



KİLİS 3°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı



ŞANLIURFA 4°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLERDE YARIN HAVA DENİZ.

Fırtına beklenmiyor. İşte denizlerde yarın hava durumu.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, gece batısı ile yarın geneli güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) yarın yer yer 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan, gece saatlerinden itibaren güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) yarın 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu Güney Ege’nin güneyi ile gece saatlerinden itibaren geneli aralıklı sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan, gece saatlerinden itibaren geneli güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan, yarın öğleden sonra güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı; Rüzgâr: Batı Akdeniz’de doğu ve güneydoğudan, batısı kuzeydoğudan, gece güneybatıdan 3 ila 5 (10-30 km/sa), yarın öğleden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa), Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, yarın öğleden sonra batısı güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın 3 ila 5 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, doğusu gece 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan, batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) yarın öğleden sonra güneybatıdan 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,75, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Etiketler 14 Ocak 2019
Yorumlar