Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? İşte 18 Şubat 2019 Pazartesi hava durumu

Meteoroloji hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağını bildirdi. Türkiye genelinde yarın hava nasıl? İşte 18 Şubat 2019 Pazartesi hava durumu

Abone ol
Abone ol 17 Şubat 2019 19:14

Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Hatay, Adana'nın kıyı kesimleri, Bartın ve Sinop çevreleri ile Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın Orta ve Doğu Karadeniz’de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz’de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. 

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL?

MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 



BURSA 0°C, 15°C



Parçalı bulutlu



ÇANAKKALE 5°C, 13°C



Parçalı bulutlu



İSTANBUL 4°C, 11°C



Parçalı bulutlu



KIRKLARELI -1°C, 12°C



Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı ve az geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 



A.KARAHISAR -1°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu



DENİZLİ 5°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu



IZMIR 6°C, 16°C



Parçalı ve az bulutlu



MANISA 5°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, bu akşam ve yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Hatay çevreleri ile Adana'nın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 8°C, 18°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ve yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı 



ANTALYA 9°C, 19°C



Parçalı ve az bulutlu



BURDUR 2°C, 13°C



Parçalı ve az bulutlu



HATAY 6°C, 14°C



Çok bulutlu, bu akşam ve yarın (Pazartesi) öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak yağışlı 

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 



ANKARA 1°C, 12°C



Parçalı ve az bulutlu



CANKIRI 2°C, 13°C



Parçalı ve az bulutlu



KIRIKKALE 3°C, 13°C



Parçalı ve az bulutlu



KONYA 0°C, 12°C



Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı zamanla kıyı kesimleri çok bulutlu, yarın (Pazartesi) akşam saatlerinde Bartın, Sinop ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 



BOLU 0°C, 11°C



Parçalı bulutlu 



DÜZCE 6°C, 17°C



Parçalı bulutlu 



SİNOP 6°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) akşam saatlerinde yağmurlu



ZONGULDAK 2°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile akşam saatlerinde Orta Karadeniz kıyılarının yağmurlu, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın (Pazartesi) kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.



AMASYA 4°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇORUM 2°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAMSUN 5°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) akşam saatlerinde yağmurlu



TRABZON 5°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Ardahan çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ERZURUM -10°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu



KARS -11°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu



MUŞ -7°C, -1°C



Parçalı ve çok bulutlu



VAN -5°C, 3°C



Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Diyarbakır ve Batman çevrelerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 



DIYARBAKIR -1°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu



GAZIANTEP 0°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu



SIIRT 2°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



ŞANLIURFA 3°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinde Doğu Karadeniz’in doğusu yağmur ve sağanak yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), doğusu batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde 6 (50 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısı ile yarın (Pazartesi) öğle saatlerinde geneli 3 ila 5 (20-40 km/sa), yer yer 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf. 

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de kuzey ve kuzeybatıdan, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinde Antalya Körfezi güneybatıdan, Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu güneydoğudan, açıkları güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta. 

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yer yer puslu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın (Pazartesi) öğle saatlerinde güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden yer yer 1,0m, Görüş: İyi, pus anında orta.


Yorumlar