Anasayfa /  Hava durumu

Hava Durumu | 26 Şubat 2019 Salı (yarın) hava nasıl?

Meteoroloji yoğun kar yağışı ve rüzgar uyarısı yaptı. İşte yarın hava durumu. 26 Şubat 2019 Salı yarın hava nasıl?

Abone ol
Abone ol 25 Şubat 2019 19:21

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke geneli  yarın parçalı ve çok bulutlu geçecek. Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu (Ardahan, Kars ve Iğdır hariç) ile Muğla, Aydın, Denizli, Afyonkarahisar, Rize ve Hopa çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile İç Anadolu’nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Bingöl, Bitlis, Muş ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı, iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Kuvvetli yağış uyarısı 

Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Bingöl, Bitlis, Muş ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi gibi doğal olaylara  karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kuvvetli rüzgar uyarısı 

Rüzgarın; Marmara’nın batısı, Kuzey Ege kıyıları, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmeleri, ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. İşte İstanbul Hava Durumu 26 Şubat 2019 yarın hava nasıl?



BURSA 0°C, 10°C



Parçalı bulutlu, bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli



ÇANAKKALE 0°C, 8°C



Parçalı bulutlu, bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli



İSTANBUL 2°C, 8°C



Parçalı bulutlu, bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli



KIRKLARELI -4°C, 8°C



Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde Aydın, Muğla ve Denizli ile zamanla Afyonkarahisar çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. İç Ege’de yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. İşte İzmir Hava Durumu 26 Şubat 2019 yarın hava nasıl?



A.KARAHISAR 1°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde hafif yağmurlu



DENİZLİ 5°C, 13°C



Çok bulutlu,bu akşam ve gece saatlerinde hafif yağmur ve sağanak yağışlı



IZMIR 5°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu



MANISA 4°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu

AKDENİZ

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde batı kesimle zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. İşte Antalya Hava Durumu 26 Şubat 2019 yarın hava nasıl?



ADANA 9°C, 15°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı



ANTALYA 12°C, 17°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı



BURDUR 2°C, 13°C



Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde yağmurlu



HATAY 9°C, 14°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Konya ve Karaman çevreleri ile zamanla bölgenin güney ve doğu kesimlerinin yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. İşte Ankara Hava Durumu 26 Şubat 2019 yarın hava nasıl?



ANKARA -1°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



CANKIRI -3°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



KIRIKKALE 2°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



KONYA 4°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.



BOLU -1°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu



DÜZCE 6°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



SİNOP 6°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu



ZONGULDAK 4°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Rize ve Hopa çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



AMASYA 1°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇORUM -1°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAMSUN 3°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 5°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, yarın Ardahan, Kars ve Iğdır çevreleri dışında bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın yarın öğle saatlerinden sonra güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ERZURUM -12°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu



KARS -12°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu



MUŞ -6°C, -2°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yoğun olmak üzere kar yağışlı



VAN -6°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, yarın bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.



DIYARBAKIR 0°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı



GAZIANTEP 6°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı



SIIRT 4°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın aralıklı yağmurlu



ŞANLIURFA 8°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLERDE HAVA DURUMU

Kuzey Ege açıklarında fırtına; Kuzey Ege kıyıları, Güney Ege, Marmara, Orta Karadeniz ve Doğu Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. İşte denizlerde hava durumu 26 Şubat 2019 yarın hava nasıl?

KARADENİZ

Hava Durumu : Parçalı bulutlu, doğusu aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeybatı, akşam ve gece saatlerinde batısında kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusunda sabah saatlerinde yer yer 4 ila 6 (30-50 km/sa), öğle saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatı, batısında akşam saatlerinde güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın öğle saatlerinde batısında 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, yarın öğle saatlerinde doğusunda yer yer 2,5m, batısında yer yer 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu : Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğu, yarın zamanla kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa), yarın zamanla 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, yarın zamanla 1,0m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, güneyi aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), açıklarında yer yer 8 (75 km/sa), yarın zamanla 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeydoğu, yarın kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), batısı yer yer 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, kuzeyinde 3,0 ila 4,0m; Görüş: İyi, yağış ve fırtına anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu : Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğu, ilk saatler ile yarın genelinde kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), zamanla 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğu, yarın öğle saatlerinde doğusunda güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa), zamanla batısında 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, doğusunda 2,0 ila 3,0m. Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu : Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Etiketler 26 Şubat 2019
Yorumlar