Anasayfa /  Hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? 29 Ağustos hava durumu!

Bugün hava nasıl olacak? Yurdumuzun dört bir yanında milyonlarca vatandaşımız bugünkü hava durumunu merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre; bugün yurdun bazı kesimlerimde yağışlı hava etkili olacak. İşte bugün hava nasıl olacak sorusunun cevabı ve bölge bölge hava durumu…

Abone ol
Abone ol 29 Ağustos 2018 09:34

Bugün hava nasıl olacak? Yurdumuzun dört bir yanında milyonlarca vatandaşımız bugünkü hava durumunu merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre; bugün yurdun bazı kesimlerimde yağışlı hava etkili olacak. İşte bugün hava nasıl olacak sorusunun cevabı ve bölge bölge hava durumu…





29 Ağustos hava durumu belli oldu. Kurban Bayramı sonrası iş başı yapan vatandaşlar, hava durumu merak ediyor. Peki bugün Türkiye genelinde hava nasıl olacak? İşte tüm bölgelerimizdeki ve İstanbul, Ankara, İzmir’de 29 Ağustos hava durumu…

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Balıkesir, Ankara, Eskişehir,Bolu, Düzce, Zonguldak, Isparta, Burdur ve Osmaniye çevreleri ile Antalya'nın iç ve batı, Adana'nın kuzey ve doğu, Hatay'ın kıyı kesimlerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam ilk saatlerde İzmir ve Manisa çevrelerinde, bugün öğle saatlerinden sonra Aydın ve Denizliçevreleri ile Muğla'nın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.





HAVA SICAKLIĞI: İç kesimlerde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu AnadoluBölgesi'nde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bu akşam ilk saatlerde İzmir ve Manisa çevrelerinde, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Aydın ve Denizli çevreleri ile Muğla'nın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.





İSTANBUL 24°C, 32°C Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Anadolu Yakası kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ANKARA 22°C, 33°C Parçalı bulutlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

İZMİR 24°C, 34°C Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde kuvvetli olmak üzere, gece saatlerine kadar aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

BURSA °C, 30°C Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA °C, 34°C Parçalı bulutlu, kuzey kesimleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ANTALYA °C, 29°C Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ESKiSEHiR °C, 32°C Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

KONYA °C, 34°C Parçalı yer yer çok bulutlu.

BOLU °C, 29°C Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

SAMSUN °C, 29°C Parçalı ve az bulutlu.

TRABZON °C, 29°C Az bulutlu.

ERZURUM °C, 29°C Parçalı ve az bulutlu.






Yorumlar