Anasayfa /  Hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? 21 Eylül 2018 Yurtta Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava tahmin raporuna göre bugün bugün yurdun bazı bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı ise artmaya devam edecek. İşte 21 Eylül 2018 Yurtta hava durumu

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2018 08:31

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Akdeniz'in Orta ve Doğu Toroslar mevkiinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığının ülke genelinde 1 ila 3 derece artarak, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güney kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. 



BURSA °C, 29°C



Az bulutlu 



ISTANBUL °C, 28 °C



Parçalı ve az bulutlu



KIRKLARELI °C, 28°C



Parçalı ve az bulutlu



TEKİRDAĞ °C, 26°C



Parçalı ve az bulutlu

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. 



A.KARAHISAR °C, 28°C



Az bulutlu ve açık



DENIZLI °C, 33°C



Az bulutlu ve açık



IZMIR °C, 30°C



Az bulutlu ve açık



MANISA °C, 31°C



Az bulutlu ve açık

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Orta ve Doğu Toroslar mevkiinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA °C, 34°C



Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Toroslar mevkiinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 



ANTALYA °C, 33°C



Az bulutlu



HATAY °C, 32°C



Az bulutlu ve açık



MERSIN °C, 32°C



Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Orta ve Doğu Toroslar mevkiinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, güney ve doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



ANKARA °C, 28°C



Az bulutlu ve açık 



CANKIRI °C, 28°C



Az bulutlu ve açık



ESKISEHIR °C, 28°C



Az bulutlu ve açık,



KONYA °C, 28°C



Az bulutlu ve açık, güney çevreleri yer yer parçalı bulutlu 

BATI KARADENİZ

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



BOLU °C, 25°C



Az bulutlu 



DÜZCE °C, 28°C



Az bulutlu 



KARABUK °C, 30°C



Az bulutlu 



ZONGULDAK °C, 24°C



Az bulutlu 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



AMASYA °C, 27°C



Az bulutlu 



ARTVİN °C, 25°C



Parçalı yer yer çok bulutlu



SAMSUN °C, 25°C



Parçalı bulutlu



TRABZON °C, 24°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin yüksekleri yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van'ın kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 



ERZURUM °C, 24°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 



KARS °C, 23°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 



MALATYA °C, 33°C



Az bulutlu 



VAN °C, 23°C



Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.



DIYARBAKIR °C, 34°C



Az bulutlu ve açık



GAZIANTEP °C, 32°C



Az bulutlu ve açık



SANLIURFA °C, 35°C



Az bulutlu ve açık



SIIRT °C, 35°C



Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA DURUMU

Fırtına beklenmiyor. 

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde 6 (50 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, batısı kuzeybatıdan, akşam saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısında 1,0 ila 2,0m, sabah saatlerinde 2,5m, Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, kuzeyi yer yer parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinden sonra güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), açıkları 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, yer yer 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, akşam saatlerinde doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde Antalya Körfezi kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.


Etiketler 21 Eylül 2018
Yorumlar