Anasayfa /  Hava durumu

Hava Durumu | 27 Şubat 2019 Çarşamba yarın hava nasıl?

Hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 8 dereceye kadar düşecek. Meteoroloji yoğun kar yağışına dikkat çekiyor. 27 Şubat 2019 Çarşamba yarın hava nasıl? İşte Hava Durumu.

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2019 20:21

Meteoroloji  ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceğini bildirdi. Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yağış bekleniyor. Yağışlar genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Akdeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyı kesimi ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak yağış bekleniyor.

Bolu, Düzce, Sakarya’nın güneydoğusu, Hakkari, Bitlis, Şırnak’ın doğusu ile Van ve Muş’un güney ilçelerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege’de kuzey yönlerden kuvvetli (50-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Bolu, Düzce, Sakarya’da yer yer yoğun kar yağışı

Bolu ve Düzce çevreleri ile Sakarya’nın güneydoğu kesimlerinde bu gece saatlerinden itibaren görülecek kar yağışlarının yarın (Çarşamba) yer yer kuvvetli (10-20 cm) olması bekleniyor. Kar yağışının sebep olabileceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır.

Hakkari ve Bitlis’te öğle saatlerine kadar yoğun kar yağışı 

Hakkari, Bitlis, Şırnak’ın doğusu ile Van ve Muş’un güney ilçelerinde yer yer yoğun (20-40 cm) olması bekleniyor. Yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri ile doğusunun yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Sakarya’nın güneydoğu kesimlerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. 27 Şubat 2019 Çarşamba yarın hava nasıl? İşte İstanbul Hava Durumu.



BURSA 2°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı



ÇANAKKALE 3°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu



İSTANBUL 3°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu



KIRKLARELI 0°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin iç kesimlerinin gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey ve Kıyı Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. 27 Şubat 2019 Çarşamba yarın hava nasıl? İşte İzmir Hava Durumu.



A.KARAHISAR -1°C, 3°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı



DENİZLİ 4°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinde yağmurlu



IZMIR 6°C, 11°C



Parçalı yer yer çok bulutlu



MANISA 4°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) aralıklı yağmurlu

AKDENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinde doğusunda güney ve batı yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. 27 Şubat 2019 Çarşamba yarın hava nasıl? İşte Antalya Hava Durumu.



ADANA 9°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı



ANTALYA 10°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde doğusu, yarın (Çarşamba) il geneli aralıklı sağanak yağışlı



BURDUR 3°C, 8°C



Parçalı çok bulutlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinde yağmurlu



HATAY 8°C, 15°C



Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, güneydoğusu ile zamanla bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ANKARA -1°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) hafif kar yağışlı



CANKIRI -1°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı



KIRIKKALE 1°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı



KONYA 0°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Bolu ve Düzce çevrelerinde yoğun olmak üzere kıyı kesimlerinde yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerinde kar şeklinde olması bekleniyor. 27 Şubat 2019 Çarşamba yarın hava nasıl? İşte Bolu ve Düzce Hava Durumu.



BOLU -2°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı



DÜZCE 2°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) yer yer yoğun olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı



SİNOP 4°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu



ZONGULDAK 2°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve zamanla karla karışık yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 27 Şubat 2019 Çarşamba yarın hava nasıl? İşte Samsun ve Trabzon Hava Durumu.



AMASYA 2°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu



ÇORUM -1°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı



SAMSUN 3°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu



TRABZON 5°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Hakkari, Bitlis, Şırnak’ın doğusu ile Van ve Muş’un güney ilçelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın bu gece saatlerine kadar güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60km/sa) olarak esmesi bekleniyor. 27 Şubat 2019 Çarşamba yarın hava nasıl? İşte Erzurum, Kars, Van ve Muş Hava Durumu.



ERZURUM -6°C, -1°C



Çok bulutlu, kar yağışlı



KARS -7°C, 0°C



Çok bulutlu, kar yağışlı



MUŞ -6°C, -2°C



Çok bulutlu, kar yağışlı



VAN -2°C, 4°C



Çok bulutlu, kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 27 Şubat 2019 Çarşamba yarın hava nasıl? İşte Diyarbakır, Gaziantep, Siirt ve Şanlıurfa Hava Durumu.



DIYARBAKIR 3°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



GAZIANTEP 4°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı



SIIRT 3°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



ŞANLIURFA 6°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz’in batısı, Ege ve Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. 27 Şubat 2019 Çarşamba yarın denizlerde hava nasıl? İşte Denizlerde Hava Durumu.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur batısı yer yer karla karışık yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren batısı 7 (60 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısı 1,5 ila 2,5m, Batı Karadeniz’in batısı yer yer 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, yer yer 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren 7 (60 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan, gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde kuzeyi kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, yer yer 3,0m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren yer yer 7 (60 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, gece saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yer yer 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın (Çarşamba) öğle saatlerinde 7 (60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, yer yer 3,0m. Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde güneydoğudan, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren güneybatıdan 3 ila 5 (10-30 km/sa), yarın (Çarşamba) öğle saatlerinde 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,50 ila 1,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Yorumlar