Anasayfa /  Foto Galeri

Hatay'da enkaz altındaki fenomen Taha Duymaz hakkında flaş gelişme! Fotoğraf çekip paylaştı

Sosyal medyada kendi imkanlarıyla çektiği yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz Kahramanmaraş merkezli depremde göçük altında kaldı. Depreme Hatay’daki halasının evinde yakalanan Duymaz’ın son durumu hakkında her gün yeni paylaşımlar yapılmaya devam ediyor. Taha Duymaz'ında iki kardeşi, halası ve eniştesiyle beraber enkaz altında kaldıkları söylenilmişti. 11 gün sonra enkaz altından Taha Duymaz'ın cansız bedeni çıkarıldı.

Hatay'da enkaz altındaki fenomen Taha Duymaz hakkında flaş gelişme! Fotoğraf çekip paylaştı - Sayfa 1

Hatay'da enkaz altındaki fenomen Taha Duymaz hakkında flaş gelişme! Fotoğraf çekip paylaştı

Taha Duymaz'ında iki kardeşi, halası ve eniştesiyle beraber enkaz altında kaldıkları söylenilmişti. 11 gün sonra enkaz altından Taha Duymaz'ın cansız bedeni çıkarıldı.

Hatay'da enkaz altındaki fenomen Taha Duymaz hakkında flaş gelişme! Fotoğraf çekip paylaştı - Sayfa 2

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremine Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz Hatay'da halasının evinde yakalandı. Duymaz’dan günlerdir haber alınamazken enkazdaki arama kurtarma çalışamları devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki yıkıcı deprem, 10 ilde ağır hasara neden oldu. Instagram’da çektiği yemek videoları sayesinde fenomen hale gelen ve 1.5 milyon takipçiye ulaşan Taha Duymaz ise kardeşleri ve halasıyla birlikte göçük altında kaldı. Üzücü haber Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz’dan gelirken, sosyal medyada 4.7 milyon takipçisi olan Dilan Polat ise Taha için yardım çağrısında bulunmuştu. Hataylı ünlü isim CZN Burak ise bölgeye vinçler getirtmiş ve olay yerinden sık sık canlı açıklamalar yapmıştı. Dilan Polat’tan konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi.

Hatay'da enkaz altındaki fenomen Taha Duymaz hakkında flaş gelişme! Fotoğraf çekip paylaştı - Sayfa 3

RAGIB NARİN’DEN YENİ PAYLAŞIM

Fenomen günlerdir enkaz altında aranırken ünlü isimlerde Taha Duymaz’ın arandığı enkazın önüne giderek ailesine desteklerde bulundu. Bu isimler arasında yer alan Ragıb Narin ise son durumu sosyal medyada paylaştı. Narin paylaşımında "Çalışma sabahtan beri devam ediyor" dedi.

Hatay'da enkaz altındaki fenomen Taha Duymaz hakkında flaş gelişme! Fotoğraf çekip paylaştı - Sayfa 4

Sosyal medya hesabında 4.7 milyon takipçisi olan fenomen Dilan Polat, depremden sonra Hatay'a gitmiş ve Taha'nın enkaz haline dönen evinin önünde açıklamalarda bulunmuştu. Söylenilene göre Taha Duymaz, deprem günü kendi evinde değil, kardeşi Melek ve Umut ile halasının evindeydi. Konuyla ilgili Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz'ın yaptığı açıklamada “Kardeşim Melek, Taha, Umut, halam ve eniştem enkaz altında. Lütfen yardımcı olun kimse bakmıyor olduğu bölgeye. Hatay Antakya, Betonsan Bedisabuncu Okul karşısı" diyerek, Taha enkaz altında" ifadelerini kullanmıştı.