Anasayfa /  Foto Galeri

Hangi illerde okullar tatil edildi? İşte kar tatili ilan edilen iller ve ilçeler

Yurtta kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Yoğun kar yağışı yaşanan illerde okullar tatil ediliyor. İşte kar tatili ilan edilen iller ve ilçeler...

Hangi illerde okullar tatil edildi? İşte kar tatili ilan edilen iller ve ilçeler - Sayfa 1

EDİRNE

Edirne'nin Keşan, İpsala ve Enez ilçelerinde, Hıfzıssıhha Kurulu kararları ile okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Keşan'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz başkanlığında toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararıyla eğitime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Hangi illerde okullar tatil edildi? İşte kar tatili ilan edilen iller ve ilçeler - Sayfa 2

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karara göre, ilçe merkez, belde ve köylerinde tüm ilk ve orta dereceli okullar, özel eğitim kurumları ve kreşler dahil olmak üzere 10 Ocak 2024 Çarşamba günü 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Hangi illerde okullar tatil edildi? İşte kar tatili ilan edilen iller ve ilçeler - Sayfa 3

Ayrıca, kamuda görev yapan hamile kadınlar ve engelli vatandaşların da 1 gün idari izinli sayılacağı kaydedildi. Öte yandan Enez ve İpsala kaymakamlıkları da okulların 1 gün süre ile tatil edildiğini duyurdu.

Hangi illerde okullar tatil edildi? İşte kar tatili ilan edilen iller ve ilçeler - Sayfa 4

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil edildi.

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilçede devam eden yoğun kar yağışı ile olumsuz hava şartları sebebiyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretimin 10 Ocak Çarşamba günü tatil edildiği belirtildi.