Anasayfa /  Foto Galeri

'Evet' demeden önce mutlaka okuyun! Hangi burçlar evlenmeyi istiyor, hangileri evlilikten kaçıyor?

Bir ömür hayat arkadaşıyla yolculuk yapmak ve aile kurmak için burcunuza kulak verin. İşte 'hangi burç kolay evlenir hangi burç asla evlenmez' sorusunun cevabı!

'Evet' demeden önce mutlaka okuyun! Hangi burçlar evlenmeyi istiyor, hangileri evlilikten kaçıyor? - Sayfa 1

Kimi burçlar bağlılığa, kimileriyse özgürlüğe daha düşkün. Hal böyle olunca da evlilik kimisi için masal, kimisi için kabus gibi görünür. Peki hangi burçlar evlenmeyi istiyor, hangileri evlilikten kaçıyor? İşte 'Evet' demeden önce göz önünde bulundurmanız gereken o konu...

'Evet' demeden önce mutlaka okuyun! Hangi burçlar evlenmeyi istiyor, hangileri evlilikten kaçıyor? - Sayfa 2

EVLİLİK MERAKLISI BURÇLAR


1- YENGEÇ BURCU

Evliliğe en hevesli burç Yengeç burcudur. Yengeç aile hayatına düşkündür. Hayallerinde hep yuva kurmak vardır. Üstelik hem kadın hem de erkek için bu geçerli. İlişkisi bozulmadığı sürece sevdiğinden ayrılmak istemez.

'Evet' demeden önce mutlaka okuyun! Hangi burçlar evlenmeyi istiyor, hangileri evlilikten kaçıyor? - Sayfa 3

2- BOĞA BURCU


Boğa burcu evine düşkündür. Ancak evleneceği kişi konusunda son derece seçicidir. Müstakbel eşinin dış görünümüne, maddiyatına ve sadakate önem verir. Kolay güvenmez ama güvendiği zaman da sarsılmaz. Boğa burcu lüksü sevdiği için tek bir düğünle yetinmeyebilir

'Evet' demeden önce mutlaka okuyun! Hangi burçlar evlenmeyi istiyor, hangileri evlilikten kaçıyor? - Sayfa 4

3- BALIK BURCU


En duygusal burçlardan biri olan Balık burcu, partneriyle sonsuza kadar birlikte olmak ister. Maddiyatı ya da diğer farklılıkları sorun etmez. Tüm benliğini ilişkisine harcayabilir. Balık burçları çocuk sahibi olmayı da çok ister. Çocukları onlar için yaşama sebebidir diyebiliriz.