Anasayfa /  Foto Galeri

Hangi Burç Hangi Lezzetleri Tercih Eder? İşte Burçlara Göre Lezzet Tercihleri

Hangi Burç Hangi Lezzetleri Tercih Eder? İşte Burçlara Göre Lezzet Tercihleri - Sayfa 1

Hangi Burç Hangi Lezzetleri Tercih Eder? İşte Burçlara Göre Lezzet Tercihleri

Hangi Burç Hangi Lezzetleri Tercih Eder? İşte Burçlara Göre Lezzet Tercihleri - Sayfa 2

Astrolojiye göre, her burcun kendine has yeme alışkanlıkları ve farklı yemek tercihleri bulunuyor. Kimi geleneksel yemekleri tercih ederken, kimi egzotik ve farklı mutfakları deneyimlemeyi seviyor. Kimi her lezzete açıkken kimi daha seçici olabiliyor. Kimi baharatlı seviyor kimi baharatsız. Yemek siparişleri alan bir internet sitesi de eğlenceli bir araştırmaya imza atarak astrolojiye göre burçların en çok sevdiği tatlar ile tercihlerini kıyasladı.

Hangi Burç Hangi Lezzetleri Tercih Eder? İşte Burçlara Göre Lezzet Tercihleri - Sayfa 3

Atalarımız boşuna dememişler ‘beş parmağın beşi de bir değildir’ diye. Astrolojiye göre de durum pek değişmiyor. Zodyak’ın on iki burcu da birbirinden farklı özelliklere sahip. İşte burçlarına göre lezzet tercihleri...

Hangi Burç Hangi Lezzetleri Tercih Eder? İşte Burçlara Göre Lezzet Tercihleri - Sayfa 4

Koç: Çiğ köfte, ıslak hamburger, kıymalı kır pidesi, çikolatalı sufle Astrolojiye göre enerjik yapılarıyla dikkat çeken koç burçları acı ve baharatlı yemeklere asla hayır diyemiyor. Koç burcu da acılı bir lezzet olan çiğ köfteyi en çok sipariş ederek astrolojiyi doğruluyor. Koç burçlarının siparişlerinde ayrıca ıslak hamburger ve kıymalı kır pidesi ilk 3’te yer alıyor. Koç burcunun favori tatlısı ise çikolatalı sufle.