Anasayfa /  Foto Galeri

Hangi bankalar ramazan bayramı kredisi veriyor ve faiz oranları nedir?

Ramazan Bayramı’na günler kala bankalar kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. İşte faiz oranı ve vade seçeneklerini açıklayan hangi bankalar. . .

Hangi bankalar ramazan bayramı kredisi veriyor ve  faiz oranları nedir? - Sayfa 1

TEB

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Ramazan Bayramı’na özel kredi kampanyası başlatan bankalar arasında. 31 Mayıs’a kadar devam edecek olan yeni kampanyasıyla TEB, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun ödeme koşullarıyla karşılayacak. Bayrama özel ihtiyaç kredisi yüzde 0,99 faiz oranıyla ve 3 ile 36 ay arasında değişen vade seçenekleriyle; müşterilerin farklı tutarlardaki nakit ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Hangi bankalar ramazan bayramı kredisi veriyor ve  faiz oranları nedir? - Sayfa 2

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA, %0,99’dan başlayan faiz oranı ve 60 aya varan vadelerle Bayram Kredisi sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler; Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, Garanti BBVA Şubeleri ve 444 0 335 Garanti BBVA Anında Kredi Hattı’ndan kredi başvurusunda bulunabiliyor.

Hangi bankalar ramazan bayramı kredisi veriyor ve  faiz oranları nedir? - Sayfa 3

ŞEKERBANK

Şekerbank, 60 aya varan vadelerin yer aldığı gelenekselleşen kampanyası kapsamında, 3 ay taksit erteleme imkânı ve %0,79’dan başlayan faiz oranlarıyla finansman desteği sağlayacak.

Hangi bankalar ramazan bayramı kredisi veriyor ve  faiz oranları nedir? - Sayfa 4

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank, bayramda nakit ihtiyacı olan müşterilerine 60 aya varan vade seçenekleri ve aylık yüzde 0.89’dan başlayan faiz oranlarıyla Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi sunuyor.