Anasayfa /  Foto Galeri

Hande Yener Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlamaları için sahneye çıktı

Ünlü sanatçı Hande Yener, Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlamaları için sahneye çıktı. 62 Yıllık kulüp olan Batman Petrolspor, 26 yıl aradan sonra 3. Lig’de şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Hande Yener Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlamaları için sahneye çıktı - Sayfa 2

Ünlü sanatçı Hande Yener, Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlamaları için sahneye çıktı. 62 Yıllık kulüp olan Batman Petrolspor, 26 yıl aradan sonra 3. Lig’de şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonluk kutlamalarında ünlü sanatçı Hande Yener sahne aldı. 10 binlerin katıldığı kutlamada Yener, en sevilen şarkılarıyla Batmanlıları coşturdu.

Hande Yener Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlamaları için sahneye çıktı - Sayfa 3

Konser öncesi Batman Petrolspor oyuncuları tek tek anons edilerek taraftarlarıyla selamlaştı. Batman Valisi Hulusi Şahin bu sezon gol kıralı olan forvet oyuncusu Aykut Çift’e hediye takdim etti. Sahnede seyircisi önünde bir kez daha şampiyonluk kupasını kaldıran Batman Petrolspor oyuncuları geceye renk kattı.

Hande Yener Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlamaları için sahneye çıktı - Sayfa 4

En son 1996-97 futbol sezonunda 3. Lig’de şampiyon olan ve 16 yıldır da 2. Lig’den düşen Petrolspor, uzun yıllar sonra kupa heyecanı yaşadı. Batman Petrolspor, sezonun son maçında rakibi Arnavutköy’ü de devirerek, 74 puanla ligi tamamladı