Anasayfa /  Magazin

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'den bomba itiraf!

Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıl süren evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, boşanma sonrası gündemden düşmüyor. Her açıklamasıyla olay yaratan Selen Görgüzel, son olarak katıldığı bir programda şaşkına çeviren bir itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı, "İlk evliliğimde şiddet gördüm. Kafamda kolonya şişesi bile kırıldı!" diyerek ağızları açık bıraktı.

Abone ol
Abone ol 15 Ekim 2022 18:15

Hamdi Alkan ile 8 yıl evlilik sürdürdükten sonra geçen Mart ayında evliliğini noktalayan ünlü şarkıcı Selen Görgüzel, son dönemde yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmüyor. Geçen günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Görgüzel, sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığı açıklamasıyla polemik yaratmasının ardından yine çok konuşulacak sözler sarf etti.

"VÜCUDUMA AYI KANI ENJEKTE ETMEK İSTİYORUM"

Görgüzel, "Şimdi de vücuduma ayı kanı enjekte ettirmek istiyorum. Kas ve kemik yapısına iyi geldiğini duydum. Buna ilişkin araştırmalarım sürüyor, kısa sürede kararımı vereceğim" dedi.

"KAFAMDA KOLONYA ŞİŞESİ KIRILDI!"

Bu sözleriyle tartışma yaratan Görgüzel, katıldığı bir programda yaptığı itiraflarla yine çok konuşuldu.

Görgüzel, "İlk evliliğimde şiddet gördüm. Kafamda kolonya şişesi bile kırıldı!" diyerek ağızları açık bıraktı. İlk evliliğinde korkunç şiddet gördüğünü anlatan Görgüzel, "Silahlar kafamda uçuşuyordu, kafamda kolonya şişesi kırdı. Her gün eve gelince bu kez ne şekilde dayak yiyeceğim korkusuyla kapıyı açardım. Onun yüzünden ekranlarda da uzun süre yer alamadım, herkes ondan korkuyordu çünkü bir aşiretti" dedi.

"FAKİR BİR ERKEKLE BİRLİKTE OLMAM"

Hamdi Alkan ile evlendikten sonra kariyerinde düşüş olduğunu da söyleyen Selen Görgüzel, "Ben ne yaptıysam kendi başarımla yaptım.

Onun bana faydası değil zararı oldu" ifadelerini kullandı.

Yorumlar