Anasayfa /  Magazin

Haluk Levent Acun Ilıcalı'nın bağışını bakın nereye harcadı!

Son yıllarda kurduğu yardım derneği AHBAB ile binlerce kişinin yardımına koşan şarkıcı Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın AHBAB'a bağışladığı 5 milyonluk yardımı nereye harcadığını anlattı ve 22 yıllık bir itirafta bulundu.

Abone ol
Abone ol 04 Ekim 2021 14:00

AHBAP Derneği'nin Başkanı, şarkıcı Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın 5 milyon TL'lik bağışının nerede harcandığını anlattı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Levent, paranın bir kısmının sel felaketinden etkilenen vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi.

Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile yardıma ihtiyacı olanlara koşan ünlü şarkıcı Haluk Levent, yangında evlerini kaybeden vatandaşlara bağış yapan Acun Ilıcalı'nın bağışının nelere harcandığını açıkladı.

Sosyal medyada paylaşım yapan Levent, "Sevgili Acun Ilıcalı’nın 5 milyonluk bağışının 1,5 milyonluk bölümü Fethiye ve Marmaris'e mobilya olarak gönderilmişti. Bugün de 2,5 milyonluk tutar Kastamonu, Abana ve Ayancık'ta sel felaketinden etkilenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar teslim ediliyor" dedi.

22 yıl sonra gelen itiraf: 17 Ağustos 1999 depreminin ardından yardım etmek için bölgeye giden isimler arasında yerini alan Haluk Levent, o görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine yaşadığı pişmanlığı dile getirdi. Levent, "Ağustos ayı olduğu için on binlerce büyük boy yazlık çadır yaptırmıştık. Kurduğumuz çadır kentler 20 gün sonra yağmurla soğukla tuz buz olmuştu" dedi.

O dönem yardım konusunda tecrübesiz olduğunu belirten Levent, "Hayatımın en bilinçsiz yardımıydı, pişmanım. Ağustos ayı olduğu için on binlerce büyük boy yazlık çadır yaptırmıştık. Kurduğumuz çadır kentler 20 gün sonra yağmurla soğukla tuz buz olmuştu. Keşke konteyner alsaydık. Tecrübesizdik" ifadelerini kullandı. 

 

Yorumlar