Anasayfa /  Magazin

Haluk Bilginer, "Ev ne zaman müsait" diyen İrem Sak'a cevap verdi

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" seçilen Haluk Bilginer, New York'tan İstanbul'a geldi. Havaalanında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Haluk Bilginer, İrem Sak'ın "Eve ödülün tozunu almaya gelirim" paylaşımı hakkında "Canım benim, sağ olsun" dedi.

Abone ol
Abone ol 27 Kasım 2019 21:14

47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nden "En İyi Erkek Oyuncu" seçilen Haluk Bilginer New York'tan İstanbul'a geldi. Havalimanında çiçeklerle karşılanan Bilginer, kendisiyle röportaj yapmak isteyen muhabirleri de kırmayarak sorulara cevap verdi.

'Beni asıl mutlu eden şey...'
Emmy Ödülü hakkında konuşan Haluk Bilginer, "O ödül için aday olmuş olmak bile benim için çok mutluluk vericiydi. önemliydi. Ödülü kazanmış olmam benim için mutluluk vesilesi ama asıl mutlu eden Türkiye'de bu ödülün mutluluk ve gurur vesilesi olarak karşılanması. Bu beni çok mutlu etti gerçekten. Demek ki böyle bir enerjiye ihtiyaç varmış. Herkes çok mutlu o yüzden ben daha da mutluyum" dedi.

'Ayy canım benim'
Birçok ünlünün kendisiyle ilgili paylaşım yapmasından çok mutlu olan Haluk Bilginer, oyuncu İrem Sak'ın "İrem dese, gel arada Emmy'nin tozunu al, derim Haluk Bey, kaç gibi müsait ev, en güzel fiber bezlerimle oradayım derim" paylaşımı hakkında da konuştu. Muhabirin paylaşımı hatırlatmasıyla gülümseyen usta oyuncu "Ayy canım benim, çok teşekkür ederim sağ olsun. Paylaşımını daha görmedim, daha kendimi bile göremedim" şeklinde konuştu.

Yorumlar