Anasayfa /  Foto Galeri

Hale nasıl kedicik oldu? Adnan Oktar'ın cinsel istismar sistemi çizgi roman oldu!

Adnan Oktar'ın cinsel istismar sistemi çizgi roman oldu! Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar'ın İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davasına örgütün cinsel istismarını anlatan çizgi roman damga vurdu. "Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün Cinsel İstismar Sistemi" isimli 108 sayfalık çizgi romanda Oktar liderliğindeki örgütlenmenin kızları nasıl tuzağa düşürdüğünü ayrıntılarıyla anlatıldı. Hale nasıl kedicik oldu?

Hale nasıl kedicik oldu? Adnan Oktar'ın cinsel istismar sistemi çizgi roman oldu! - Sayfa 1

Adnan Oktar'ın cinsel istismar sistemi çizgi roman oldu!

Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar'ın İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davasına örgütün cinsel istismarını anlatan çizgi roman damga vurdu. "Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün Cinsel İstismar Sistemi" isimli 108 sayfalık çizgi romanda Oktar liderliğindeki örgütlenmenin kızları nasıl tuzağa düşürdüğünü ayrıntılarıyla anlatıldı. Hale nasıl kedicik oldu?

Hale nasıl kedicik oldu? Adnan Oktar'ın cinsel istismar sistemi çizgi roman oldu! - Sayfa 2

‘Adnan Hoca' diye bilinen Adnan Oktar'ın da aralarında olduğu, 78'i tutuklu 236 sanık İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor. Sözcü'den İsmail Saymaz, Mahkeme Başkanı Galip Mehmet Perk ve heyetinin, Oktar liderliğindeki örgütlenmenin kızları nasıl tuzağa düşürdüğünü toplumun bilmesi adına bugüne kadar yargı dünyasında görülmedik bir yola başvurarak örgüt içindeki cinsel istismarı  çizgi roman şeklinde kitaplaştırdığını yazdı. Sabah gazetesi ise Fatih Ulaş imzalı haberde, İsmail Saymaz'ı provokasyon yapmakla suçlayıp, kitapçığı, örgütten şikayetçi olan kadınların ifadelerinden yola çıkarak, mağdur ve müşteki avukatları hazırlattığını yazdı. Çizimlerle desteklenen ve örgütün kirli yüzünü anlatan kitapçık, mağdur avukatlarınca mahkeme heyetine delil olarak sunulmuş.

Hale nasıl kedicik oldu? Adnan Oktar'ın cinsel istismar sistemi çizgi roman oldu! - Sayfa 3

13 mağdurun ifadeleri var

Adnan Hoca örgütlenmesiyle ilgili mağdurların ifadeleri, teknik takip verileri ve ses kayıtları ışığında 108 sayfalık çizgi roman hazırlandı. Çizgilerin yanı sıra kitaba 13 mağdurun savcılık ve mahkeme ifadelerinden, sanıkların telefon konuşmaları ve yazışmalarından alıntılar serpiştirildi.

Hale nasıl kedicik oldu? Adnan Oktar'ın cinsel istismar sistemi çizgi roman oldu! - Sayfa 4

İsmail Saymaz, çizerin ismi gizli tutulurken, romanın masrafı mahkeme kaleminden karşılandığını ve yalnızca üç adet basıldığını, ikisinin heyete ve savcılığa verildiğini ve üçüncüsünün ise dava dosyasına konulduğunu yazdı. Kitaba karekod eklenerek, mağdurlar tarafından sunulan kaydın dinlenmesi sağlandı.