Anasayfa /  Foto Galeri

Haftanın en çok izlenen dizisi Aile'de Hülya Soykan’a ne olacak?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı temposu yüksek bölümüyle bu hafta da izleyicileri ekran başına topladı. AB grubunda en çok izlenen dizi olan Aile, sosyal medyada da TT listesinde yer aldı. Final sahnesinde oğlu gitmesin diye Hülya Soykan’ın bir kutu ilaç içmesi bölüme damga vurdu.

Haftanın en çok izlenen dizisi Aile'de Hülya Soykan’a ne olacak? - Sayfa 1

Haftanın en çok izlenen dizisi Aile'de Hülya Soykan’a ne olacak?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı temposu yüksek bölümüyle bu hafta da izleyicileri ekran başına topladı. AB grubunda en çok izlenen dizi olan Aile, sosyal medyada da TT listesinde yer aldı. Final sahnesinde oğlu gitmesin diye Hülya Soykan’ın bir kutu ilaç içmesi bölüme damga vurdu.

Haftanın en çok izlenen dizisi Aile'de Hülya Soykan’a ne olacak? - Sayfa 2

‘Aile’nin 22. bölümü; ABC1 20+’da 5.07 izlenme oranı 12.30 izlenme payı, AB’de 4.77 izlenme oranı 13.35 izlenme payı, Total’de 3.04 izlenme oranı 8.08 izlenme payı elde etti. #Aile etiketi 4 saat 30 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Haftanın en çok izlenen dizisi Aile'de Hülya Soykan’a ne olacak? - Sayfa 3

AİLE DİZİSİ YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?  

Aslan ve Devin yaşanan acı olaylardan sonra birbirine sarılıp aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ederken, Devin’in hamile kalıp kalamayacağına dair verdiği tahlillerin sonucu çıktı.

Haftanın en çok izlenen dizisi Aile'de Hülya Soykan’a ne olacak? - Sayfa 4

Anne ve baba olabileceklerini öğrenen Aslan ve Devin büyük bir sevinç yaşarken, tüm aile onların bu mutluluğuna ortak oldu. Tek bir kişi hariç; Hülya Soykan. Aslan ve Devin, Devin’in babasıyla iş birliği yapıp bu oyunu oynadığı için Hülya’yla yüzleşti.