Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık Burç Yorumları | 9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları | 9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı .

İşte 9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. 

Haftalık Burç Yorumları: 9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Haftalık Burç Yorumları | 9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık Burç Yorumları | 9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İkizler Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yengeç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Aslan Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Başak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Terazi Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Akrep Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yay Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Oğlak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Kova Burcu çin Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Balık Burcu, için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Haftalık Burç Yorumları | 9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021   Haftalık Yorumları

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. 

Bu hafta Yeni Ay etkisi altındayız. Yeniay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Keyifli bir ruh hali içinde olacağız. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Bir yolculukta, bir aktivitede, bir eğlencede hayatımıza yeni biri girebilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

11 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcuna geçiyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda daha planlı, daha detaycı hareket edeceğimiz bir döneme giriyoruz. Çalışkanlığımız ve analitik zekâmız ile birlikte çalıştığımız kişiler ve üstlerimiz tarafından takdir edilebiliriz. Ancak kendimizi fazla iş yükü ile yormamaya dikkat etmeli, sağlığımıza özen göstermeliyiz.

Hayatınızda akla gelebilecek her türlü iletişim odağınız, iş ortamınız, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük işleriniz üzerine olacak. İş arayanlar bu süreçte başvurular yapabilir, yeni iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz. İş ortamınızda çok daha detaycı, eleştirel ve titiz olabileceksiniz. İş ile ilgili bir eğitim başlayabileceği gibi, hali hazırda yaptığınız iş ile ilgili yeni şeyler öğrenmeye çok daha açık olacaksınız. Günlük rutin işlerinizi akılcı yöntemlerle çözebileceksiniz.

Bu dönemde daha sağlıklı beslenme, daha sağlıklı yaşamakla ilgili titiz araştırmalar yapabilirsiniz. Eğer ki kendi işinizi yapıyorsanız, kendinize yeni çalışanlar alabilirsiniz. Bu dönem alacağınız yeni çalışanlar zeki, metodik, detaycı, mükemmeliyetçi kişiler olacaktır. Kendinize kafası çalışan bir mentor, koç, yol gösterici de bulabilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumları | 9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 9 Ağustos 2021 - 15 Ağustos 2021   Haftalık Yorumları

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.   

Bu hafta Yeni Ay etkisi altındayız. Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Uzaklardaki aile bireylerinden evlilik, hamilelik ve doğum haberleri almamız mümkün. Biz de bu süreçte çocuk sahibi olabilir, hamile kalabilir, evli değilsek evlenebiliriz. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelmemiz söz konusu olabilir. Ancak çok ani kararlar almaktan kaçınmalı, ailemize karşı da daha yapıcı ve yumuşak bir dil kullanmaya dikkat etmeliyiz.

11 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcuna geçiyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda daha pratik ve gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde zihinsel becerilerimizi sergileyebileceğimiz hobilerle ilgilenebilir, kendimize yeni entelektüel uğraşlar edinebiliriz.

Aşk ve özel hayatınız daha iletişim odaklı olmaya başlayacak. Yalnız olanlar birden fazla kişi ile flört edip karar verme aşamasına gelebilirler, bolca mesajlaşma, mailleşme ve telefonlaşmalar gündemde olacak. Size keyif katacak veya mutlu edecek yeni şeyler öğrenmeye başlayabilir, eğitim almaya karar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha esprili, neşeli olacaksınız.

Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenen özellikle yazar ve şairler, reklam metni yazarlar…vs bu süreçte ilginç fikirleri ile dikkat çekici olacaklar. Özel hayatınızda yalnız daha titiz, dikkatli, eleştirel olabilirsiniz. Bu tutumunuz karşınızdaki kişi tarafından olumsuz değerlendirilebilir. Çocuğunuz var ise onunla yeni bir şeyler öğrenme odaklı bir süreç olabilir. Ona yeni bir bakıcı, dadı arayışına girebilirsiniz. Bu dönem hoşunuza giden şeyleri okuma, araştırma, bilgi sahibi olma zamanı.