Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık Burç Yorumları | 3 Ekim 2022 - 9 Ekim 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 3 Ekim 2022 - 9 Ekim 2022 haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları | 3 Ekim 2022 -  9 Ekim 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

3 Ekim 2022 - 9 Ekim 2022 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı .

İşte 3 Ekim 2022 - 9 Ekim 2022 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. 

Haftalık Burç Yorumları | 3 Ekim 2022 -  9 Ekim 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık Burç Yorumları | 3 Ekim 2022 - 9 Ekim 2022 Haftalık Burç Yorumları  Astroloji

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İkizler Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yengeç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Aslan Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Başak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Terazi Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Akrep Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yay Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Oğlak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Kova Burcu çin Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Balık Burcu, için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Haftalık Burç Yorumları | 3 Ekim 2022 -  9 Ekim 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 3 Ekim 2022 - 9 Ekim 2022 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Bu hafta para kazanma ihtimaliniz yüksek. Yeni projeler hayata geçirilirken iş insanları kendilerini başarılı hissedeceklerdir. Yeni bir iş kurmak istiyorsanız şimdi tam zamanı. Gelirinizi artırmak için varsa bir mülkünüzü de kiralayabilirsiniz. Şansın gelmesini beklemeyin; bunun yerine, işinizde başarılı olmak istiyorsanız dışarı çıkın ve yeni olasılıkları araştırın. Kişisel düzeyde, sevdiklerinize karşı çok sert olmamaya çalışın yoksa kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yüksek öğrenime devam eden öğrenciler bu dönemden çok fayda sağlayacaklardır. Günlük bir program sürdürmek ve sağlığınızla ilgili pervasız olmamak önemlidir.

Merkür ileri hareketine başladı. Gündemleriniz ve işleriniz hız kazanıyor. İş görüşmeleriniz, üzerinde çalıştığınız konular, çalışma ortamınızla ilgili pürüzler ya da sağlığınızı ilgilendiren konularda kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Bir süredir beklemiş ve süreci görerek hazırlamış olmak, şimdi daha rahat ve pratik bir şekilde yol almanızı sağlayabilir.

Haftanın son günü sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşecek. Etkilerini bu hafta hayatımızda hissetmeye başlayacağız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız

Haftalık Burç Yorumları | 3 Ekim 2022 -  9 Ekim 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 3 Ekim 2022 - 9 Ekim 2022 Haftalık Yorumları

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Bu hafta, özel ve profesyonel ilişkileriniz arasında iyi bir denge kurmadaki başarınız sayesinde kendinizi çok daha sağlıklı hissedeceksiniz. İş yerinde zorluklar olsa da, herhangi bir şanstan yararlanmaya çalışın. Ek olarak, hayatınızın diğer yönleriyle oldukça ilgileneceksiniz. Görünüşe göre eşle küçük bir tartışma yaşanabilir. Babanız veya hayatınızdaki diğer baba figürü, tüm çabalarınızda sizi tamamen destekleyecektir. Ayrıca kardeşleriniz, aile içinde ortaya çıkan sorunlarla başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Öğrencilerin performansı beklentileri aşabilir.

Merkür ileri hareketine başladı. Aşk hayatınızla ilgili pürüzleri yavaş yavaş düzeltiyorsunuz. Yaşadıklarınızdan sonra sizden ve ilişkinizden geriye ne kaldığı, bundan sonra izleyeceğiniz yolu size gösterebilir. Daha yapıcı ve takıntıya sebebiyet vermeyecek tutumlar sergilemenin önemini fark ediyorsunuz. Bu da, hayatınızdaki insanlara etki ederek attığınız adımın karşılık bulmasını sağlıyor.

Haftanın son günü gerçekleşecek Dolunay’ın etkilerini bu hafta boyunca hissetmeye başlayacağız. Kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodular söz konusu olabilir. Dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelecektir. Hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir