Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık Burç Yorumları | 28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları | 28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı .

İşte 28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. 

Haftalık Burç Yorumları: 28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Haftalık Burç Yorumları | 28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık Burç Yorumları | 28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 Haftalık Burç Yorumları  Astroloji

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İkizler Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yengeç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Aslan Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Başak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Terazi Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Akrep Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yay Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Oğlak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Kova Burcu çin Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Balık Burcu, için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Haftalık Burç Yorumları | 28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Koç Burcu bireyleri için haftanın ortalama düzeyde  geçmesi bekleniyor. Bu hafta bazı finansal harcamalar olabilir. Ayrıca, bazı kutlamalar boru hattında. Koçlar için hafta muhtemelen daha hafif bir notla başlayacak. Merkür ve Mars gezegeninin konumu, uzun süredir bekleyen yasal bir konuda başarıyı gösteriyor. Bu yasal davada çok fazla çaba ve emek vermiş olabilirsiniz. Ancak, bu hafta biraz soluklanma bekliyoruz.

İşle uğraşanların, yolunuza çıkabilecek her türlü ticari harcamaya karşı dikkatli olmaları tavsiye edilir. Bir veya daha fazla ortağıyla iş yapan Koç’lar, bu hafta sakin kalmanız bekleniyor. İlişkinize zarar verebileceğinden, eşinizle herhangi bir tartışmaya veya gereksiz tartışmalara dahil olmaktan kaçının. 

Bu hafta bazı harcamalarla bile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ya eşinizle ya da iş için bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Ya da sizi belirli finansmanlardan kurtarabilecek bir mülk satın alabilirsiniz. Bu nedenle, bu hafta para meseleleri söz konusu olduğunda dikkatli olun. Kişisel bakım nedeniyle masraflar olabilir. 

Bekar Koç’lar belirli evlilik teklifleriyle heyecanlanabilirler. Herhangi bir şeye karar vermeden önce zaman ayırmanız tavsiye edilir. Herhangi bir şey taahhüt etmeden önce kişiyi tanımalı ve hoşlanıp hoşlanmadığı şeyleri anlamalısınız. Acele karar vermemek tavsiye edilir. Bazı küçük aile buluşmaları ve kutlamalar da kartlarda. 

İş ve sosyalleşmeyle birlikte zamanınız bölünebilir ve böylece eşiniz görmezden gelinebilir. Eşinize biraz zaman ayırabilirsiniz. Dikkatinizi talep ediyorlar. Koç’lar bir kısmının yabancı projeler söz konusu olduğunda bazı sonuçlar alması bekleniyor. Bu hafta becerilerinizi öğrenmeye ve geliştirmeye ciddiyetle başlayabilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumları | 28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 Haftalık Yorumları

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa burcu bireyler, önümüzdeki haftanın biraz yoğun geçmesini bekleyebilirler. Enerjinizi aşk ilişkinize odaklayabilirsiniz. Aynı zamanda, ilgilendiğiniz işlerde daha pratik olmaya çalışın. 

Aşkınız ve ilişkilerinizle ilgili olarak, bu hafta karışık olabilir. Duygularınızın ve eylemlerinizin yanlış anlaşılması mümkündür. Partnerinizle sürekli bir iletişim akışı sürdürmeniz tavsiye edilir. Partnerinizle tartışırken sakin bir tavır sergilemelisiniz. 

Agresif tavrınız kontrol edilmelidir. Sevdiklerinizi üzebilir ve onları hayal kırıklığına uğratabilir. Bu ilişkinizde kalıcı hasar bırakabilir. Özellikle duygularını dikkate alın. Kendinizin fazla baskın olmasına izin vermek ilişkinize zarar verebilir. Evli bir ilişkiye yerleşen Boğa’lar, mevcut durumu anlamaları ve buna göre davranmaları tavsiye edilir. 

Bugün, özellikle haftanın ilk bölümünde, ilişkinizde işler biraz hassas olabilir. Ancak, sabrınız ile yavaş yavaş işler düzelebilir. Hafta boyunca evlilik refahının tadını çıkarabilirsiniz. Siz ve eşiniz muhtemelen bazı alakalı ve önemli kararlar alacaksınız. Bu, ilişkinizin geleceği üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz. 

İş söz konusu olduğunda, arka koltukta oturuyor olabilir. Ancak, iş cephesinde işler kendi kendine yolunda gidebilir. İşle uğraşan Boğaların bu hafta dikkati biraz dağılabilir. Maaşlı bireyler pozisyonlarında bir miktar artış görebilirler.