Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık Burç Yorumları | 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları | 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı .

İşte 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. 

Haftalık Burç Yorumları: 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Haftalık Burç Yorumları | 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık Burç Yorumları | 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları  Astroloji

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İkizler Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yengeç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Aslan Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Başak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Terazi Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Akrep Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yay Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Oğlak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Kova Burcu çin Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Balık Burcu, için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Haftalık Burç Yorumları | 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İş yerinde rekabete karşı dikkatli olun çünkü başkaları kaçırdığınız fırsatları yakalamaya çalışacaklardır. Ayrıca biraz daha sosyal olmanız önerilir. Yeni insanlarla tanışmanız, kariyer hayatınızda size pozitif ve kazanç yönünde dönecektir. Gelirinizin yukarı yönlü yolculuğuna devam etmesi muhtemel.

Bu hafta, finansal cephede oldukça verimli bir hafta olabilir. Bu nedenle, uzun vadeli hedeflerinizi korumak için bazı yeni yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz. Bu hafta ayrıca evinize beklenmedik bir ziyaretçi gelebilir ve bu durum günlük rutininizi değiştirmenize neden olabilir. Bir ilişki içinde olanlar, karşılıklı yakınlıklarının güçlenmeye devam edeceği için keyifli bir dönem geçireceklerdir.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması, finansal konularda köklü ve olumlu değişimleri de beraberinde getiriyor sizlere. İş ve eğitim hayatınızda zekanızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu. Kendinize, aklınıza ve bilginize güvenin, her imkanı değerlendirin. Finansal konularda oldukça şanlısınız. İş birlikleri, yeni fikir ve projelere açık olun. İş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı artırın.

Tutulma enerjisi ile 1 yıl boyunca yapacaklarınızı planlayın ve harekete geçin. Bekar ve ilişkisi olmayan Koç’lar, sizler de arkadaşlarınız aracılığı ile kalbinizin kapısını aralayacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının korkusu ile kendinizi geri planda tutmayın. Beraberliği devam eden Koç’lar ise söz, nişan gibi kararlar alıp aile bireylerinin de desteği ile evliliğe ilk adımı atabilirler.

Haftalık Burç Yorumları | 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Bu hafta işlerinizi halletmek üzerine odaklanacak gibisiniz. Coşkuyla dolup taşacaksınız ve bu çevrenizdeki insanlara da yansıyacak. Yeni bir projenin sizi kariyer hayatınızda meşgul tutması için iyi bir dönem. Beklenmeyen bazı maliyetler olabileceğinden, bu hafta harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

Evdeki ruh hali iyimser olacak. Evlenen çiftlerin çocuk sahibi olma şansı oldukça yüksektir. Bu hafta, bazılarınız sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Öğrenciler zamanlarını etkinliklere harcayabilir ancak odaklanmaları biraz zor olabilir. Gastrointestinal problemlere karşı tedbirli olmanızda, özellikle beslenmenize dikkat etmenizde fayda var.

Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması; yaşadığınız her türlü belirsizliğin belirginleşmesine, olumsuzluğun olumluya dönüşümüne vesile olacak. Gölgeli günler ardınızda kalıyor. Yorgun ve yılgın ruhunuz aşkla, başarıyla yeniden uyanıyor. Maddi zorluklar, duygusal konularda yaşanan hayal kırıklıkları ve üzüntüler yerini sevince, aşka ve huzura bırakacak.

Uzun zaman sonra gelen bu güzel ve güçlü etkiyi sonuna kadar değerlendirin ve iç sesinizin size fısıldadığı her şeyi can kulağı ile dinleyerek hareket edin. İş hayatınızda da önemli fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süre içinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek imkanlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Evli Boğa’lar, eşinizden gelecek sürprizlerle aşk hayatınız renklenebilir.