Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık Burç Yorumları | 14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları | 14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı .

İşte 14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. 

Haftalık Burç Yorumları: 14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Haftalık Burç Yorumları | 14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık Burç Yorumları | 14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 Haftalık Burç Yorumları  Astroloji

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İkizler Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yengeç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Aslan Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Başak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Terazi Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Akrep Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yay Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Oğlak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Kova Burcu çin Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Balık Burcu, için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Haftalık Burç Yorumları | 14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Koç Burcuna ait olan kişiler hafta boyunca karışık sonuçlar alabilir. Hayatınızın bazı cepheleri muhtemelen pürüzsüz ve olumlu olacak, bazıları ise zorlu olacak. Sert gelgitleri atlatacak kadar güçlü durabilirsiniz. 

Finans ve para söz konusu olduğunda, önümüzdeki hafta karışık sonuçlar doğuracak. Ani bir mali kazanç olabilir. Böylece beklenmedik harcamalara bile katlanabilirsiniz. 

Öğrenciler için bu hafta oldukça verimli geçebilir. Yolunuza çıkan ve sizin için iyi olacak bazı planlanmamış işler olabilir. Sabırlı ve pozitif kalmanız tavsiye edilir. Bu hafta daha fazla iş yükü olabilir. Bu hafta önemli bir toplantının parçası olmanız muhtemel. Bu nedenle, planlarınızı herkese ifşa etmeden önce iki kez düşünün. Önemli sırlarınızı kimseye açıklamamanız tavsiye edilir. Çevrenizde huzurunuzu bozmaya çalışan vicdansız unsurlar olabilir. 

Ayrıca, bu hafta arkadaşınız için yapılan bazı harcamalar da olabilir. Yani, bu sizi finansal sıkıntıya sokabilir. Sağlık cephesinde bazı planlanmamış harcamalar da olabilir. Evde küçük buluşmalar ve toplantılar cebinizde delik açabilir. Bu nedenle, bu hafta mali durumunuzu buna göre planlamanız önerilir. 

Bu hafta uzak ilişkilere dikkat etmeniz önerilir. Ayrıca partnerinizle kaliteli zaman geçirmeniz bekleniyor. Bu hafta partnerinizin ruh halini yükseltmek için bazı aşk mesajları ve sevimli hediyeler gönderin. Bu, zorlu bir bağlantı kurmanıza rehberlik edebilir. Gezegen dizilişi sizi partnerinizle tartışmalara sokabilir. Bu nedenle, bu uyarıyı alın ve ciddi ve sert konuşmalardan kaçının. Herhangi bir nedenle eşinizden uzaktaysanız ilişkiniz zedelenebilir.

Haftalık Burç Yorumları | 14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 14 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022Haftalık Yorumları

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa burcu bireyleri haftanın ikinci yarısında adil bir dönem bekleyebilirler. Boğa’ların bu hafta belirli satın almalardan kazanç sağlaması muhtemeldir. Ancak sağlığınıza dikkat edin. Bu hafta yağlı veya kızarmış yiyeceklerden uzak durmanız önerilir. Şeker hastalığı veya obeziteden muzdarip olanlar, abur cubur ve sağlıksız yiyeceklerden kaçınmalıdır. 

Venüs ve Jüpiter gezegenleri bu hafta çok kötü bir durumda birbirlerine açı veriyorlar. Bu nedenle sağlığınıza dikkat etmeniz önerilir. Kendinizi hafif bir fiziksel egzersize dahil edin. Yürüyüşe çıkın veya evde yoga yapın. Bu, geleceğinize yönelik sizin için faydalı bir adım olabilir. 

Bu hafta sizin için iyi bir şans tılsımı olabilir. Bunun dışında özellikle haftanın ilk yarısında yasa dışı işlere girilmemesi tavsiye edilir, çünkü bu itibarınız için oldukça zararlı olabilir. Önümüzdeki zamanlarda korkunç sonuçlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz ve cezanız ağırlaşabilir. İyi olduğunuz ahlaki ve etik yolda kalın. 

Haftanın ikinci yarısının sizin lehinize geçmesi bekleniyor. İş hayatında, büyük ihtimalle genişlemeniz olasıdır. Genişleme arıyorsanız, muhtemelen bu hafta başlamanız için iyi fırsatlar önünüze çıkabilir. 

İşinizi yeni zirvelere taşımak için gösterdiğiniz tüm çabalar bu hafta ödüllendirilecek. Hafta kendi mesleğini yapanlar için iyi ilerleyebilir. Doğru yönde çalışmaya devam etmeniz koşuluyla, tüm sıkı çalışmalarınız bu hafta verimli olabilir. Finans söz konusu olduğunda, bu haftanın oldukça iyi geçmesi bekleniyor. Kredi almak isteyen tüm Boğa’lar, bundan yararlanmak için iyi bir fırsata sahip olacaklar.